Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

HILTON 7S-C MB NS Slicer 7"

Код товару: 178027
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hilton
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі - це кухня HILTON 7S-C MB NS Slicer 7"

Hilton 7S-C керам. покриття MB-NS 178 - це якісний кухонний ніж для нарізки. Такий ніж дозволить Вам легко та швидко порізати чи подрібнити необхідні інгредієнти для приготування страви. Конструкція ножа продумана і дуже зручна – розмір клинка дозволяє точно і легко ним керувати. Ніж відмінно ув'язнений і чудово збалансований. Лезо завдовжки 17.8 см виготовлене з якісної нержавіючої сталі, а матеріал рукояті - зелений матовий не ковзний пластик. Поверхня леза оброблена спеціальним керамічним покриттям, яке запобігає корозії та прилипання продуктів. Такий ніж стане незамінним на вашій кухні і займе прослужити вам довгу годину.

Ціна: 559 грн
шт

Опис товару HILTON 7S-C MB NS Slicer 7"

Hilton 7S-C керам. покриття MB-NS 178 - це якісний кухонний ніж для нарізки. Такий ніж дозволить Вам легко та швидко порізати чи подрібнити необхідні інгредієнти для приготування страви.

Конструкція ножа продумана і дуже зручна – розмір клинка дозволяє точно і легко ним керувати. Ніж відмінно ув'язнений і чудово збалансований. Лезо завдовжки 17.8 см виготовлене з якісної нержавіючої сталі, а матеріал рукояті - зелений матовий не ковзний пластик. Поверхня леза оброблена спеціальним керамічним покриттям, яке запобігає корозії та прилипання продуктів. Такий ніж стане незамінним на вашій кухні і займе прослужити вам довгу годину.

HILTON 7S-C MB NS Slicer 7" Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити HILTON 7S-C MB NS Slicer 7" в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі - це кухня купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі - це кухня и купити HILTON 7S-C MB NS Slicer 7" в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару HILTON 7S-C MB NS Slicer 7"

Довжина леза 175 мм
Лезо метал з керамічним покриттям
Серія кухарські
Тип кухонні
Тип леза штампований
Тип кріплення ручки всадний
Матеріал ручки пластик
Колір ручки зелений
Колір леза зелений
Країна-виробник товарів Китай

* Технічні характеристики HILTON 7S-C MB NS Slicer 7" можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - HILTON 7S-C MB NS Slicer 7"

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HILTON 7S-C MB NS Slicer 7"

Код товару: 275078
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 275079
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 275306
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →