Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Highlander Discovery 65 Blue

Код товару: 167845
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Highlander
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Туристичні рюкзаки та волоски Highlander Discovery 65 Blue

Сфера застосування: гірський туризм, трекінговий; Спинка: каркасна; Матеріал: поліестер; Відділення: для питної системи; Корисні дрібниці бічні кишені, світловідбивачі, регулювання спинки, чохол від дощу;

Ціна: 3827 грн
шт

Опис товару Highlander Discovery 65 Blue

Підвісна система ABS Triple Lock для регулювання по висоті, надійної фіксації та ідеальної посадки рюкзака на спині. Алюмінієвий каркас складається з двох знімних паралельних смуг анатомічної форми. Спинка рюкзака м'яка та вентильована. Центральний і бічні вентиляційні канали сформовані м'якими валиками з пінополіуретану, обшитими сітчастою тканиною. Великий м'який пояс на стегнах з правою кишенею на блискавці. Регульована по натягу та висоті нагрудна стяжка з еластичною вставкою. Плаваючий верхній клапан обладнаний зовнішньою кишенею на блискавці. Водозахиснийчохол у комплектації. Широкий передній вхід на блискавці в нижній відсік, що відокремлюється від основного відділення перегородкою на стяжному шнурі. Еластичні бічні кишені. Бічні кишені на блискавках. Бічні та фронтальні компресійні стяжки. Петлі для кріплення льодоруба та трекінгових палиць. Сумісність із гідратаційною системою. Місця, де передбачається найбільше навантаження, посилені міцним матеріалом Hypalon.

Highlander Discovery 65 Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Highlander Discovery 65 Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Туристичні рюкзаки та волоски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Туристичні рюкзаки та волоски и купити Highlander Discovery 65 Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Highlander Discovery 65 Blue

Об `єм 65 л
Призначення Для пішого та гірського туризму
Наявність пояса талії Є
Коригування плечових ремінців вертикально Є
Сумісність із системою пиття Ні
Матеріал поліестер
Вага 1.95 кг

* Технічні характеристики Highlander Discovery 65 Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Highlander Discovery 65 Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Highlander Discovery 65 Blue

Код товару: 196254
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315928
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240005
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →