Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Намет High Peak Tessin 5 Nimbus Grey

Код товару: 179488
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: High Peak
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Намети Намет High Peak Tessin 5 Nimbus Grey

Призначення - кемпінгові, форма - баня, Місткість - п'ятимісна, Водостійкість тенту - 3000 мм. в. ст., висота - 1.9 м, вага - 7.5 кг, колір - сірий

Ціна: 8557 грн
шт

Опис товару Намет High Peak Tessin 5 Nimbus Grey

Двошаровий п'ятимісний купольний намет з тунельним тамбуром High Peak Tessin 5.0 легко встановлюється і підходить для сімейного відпочинку на вихідних. Просторий тамбур дозволяє розмістити всі ваші речі, а наявність двох незалежних входів робить зручним доступ до намету. Прозорі вікна із ПВХ наповнять світлом внутрішнє приміщення. Широке затемнене спальне місце гарантує комфортний сон не лише вночі, а й за яскравого сонця. Регульовані вентиляційні вікна та москітні сітки на головному вході та в спальню забезпечать приплив свіжого повітря та захист від настирливих комах. Тканина зовнішнього тенту має алюмінієве покриття для додаткової термоізоляції і пройшла випробування за стандартом UVSTANDARD 801, забезпечуючи найбільш надійний захист від сонця на відкритому повітрі.

UV STANDARD 801 - одна з найсуворіших систем тестування та сертифікації одягу та текстилю у світі. Процес тестування визначає UPF – коефіцієнт захисту від ультрафіолету для текстилю. На відміну від інших стандартів ультрафіолетового випромінювання, які лише тестують текстиль у новому та сухому стані, UV STANDARD 801 також тестує сонцезахисний текстиль у реальних умовах використання. Це пов'язано з тим, що при повсякденному використанні захист від ультрафіолету часто різко знижується через вологість, розтягування, стирання та прання.

Намет High Peak Tessin 5 Nimbus Grey Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Намет High Peak Tessin 5 Nimbus Grey в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Намети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Намети и купити Намет High Peak Tessin 5 Nimbus Grey в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Намет High Peak Tessin 5 Nimbus Grey

Тип Намет
Потужність 5-ти місна
Дизайн Двошарова
Призначення Кемпінгова
Наявність тамбуру Є
Форма Півсфера
Вага 7.5 кг

* Технічні характеристики Намет High Peak Tessin 5 Nimbus Grey можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Намет High Peak Tessin 5 Nimbus Grey

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на High Peak Tessin 5 Nimbus Grey

Код товару: 233785
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252309
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 320466
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →