Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Намет High Peak Andros 4.0 Dark Grey/Green (11421)

Код товару: 240156
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: High Peak
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Намети Намет High Peak Andros 4.0 Dark Grey/Green (11421)

Кемпінговий намет High Peak Andros 4.0 обладнаний двома регульованими системами вентиляції Dual Flow Vent System та Vario Vent Control. Дані системи дозволяють створити в наметі максимально комфортний мікроклімат за будь-яких погодних умов. Потім спальня сприяє комфортному відпочинку не тільки вночі, але і в денний час доби.

Ціна: 16155 грн
шт

Опис товару Намет High Peak Andros 4.0 Dark Grey/Green (11421)

Двошарова конструкція купольного типу з окремою дугою для тамбуру. Зовнішній тип каркасу дозволяє використовувати намет без спальні. Спочатку встановлюється зовнішній намет. Каркас (дуги) із склопластику (Fiberglass). Зовнішній тент із поліестеру з PU-просоченням, водостійкістю 4 000 мм H2O. Вшита підлога для всього зовнішнього намету. Стінки внутрішнього намету (спальні) з дихального поліестеру для покращеної вентиляції. 1 великий вхід до спальні. Двері на блискавці, з великим віконцем із москітної сітки та шторкою на блискавці (закриває віконце на 2/3 висоти максимум) для гнучкої регуляції притоку свіжого повітря. Кріплення для підвішування світильника під стелею Підлога спальні та зовнішнього тенту з поліетилену (PE), водостійкістю 10 000мм H2O. Шви зовнішнього тенту та підлоги проклеєні для захисту від протікання. Збільшений високий тамбур із одним входом. Двері дублюються москітною сіткою. 2 вентиляційні сітчасті вікна (з козирками та стійками-підпорками) у тамбурі. 2 прозорі віконця в тамбурі (зі шторками) для кращого денного освітлення. 2 великі вентиляційні сітчасті вікна (зі шторками) в тамбурі. 1 велике вентиляційне сітчасте віконце (зі шторкою на блискавці та козирком) у спальні. Шторка закриває віконце на 2/3 висоти максимум, таким чином можна гнучко регулювати приплив свіжого повітря до спальні. Штормові відтяжки та сталеві кілочки для фіксації намету (у комплекті). Сумка-чохол для транспортування.

Намет High Peak Andros 4.0 Dark Grey/Green (11421) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Намет High Peak Andros 4.0 Dark Grey/Green (11421) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Намети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Намети и купити Намет High Peak Andros 4.0 Dark Grey/Green (11421) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Намет High Peak Andros 4.0 Dark Grey/Green (11421)

Тип намет
Потужність 4
Дизайн двошарова
Призначення для кемпінгу
Наявність тамбуру ні
Форма купол
Рамка Fiberglass
Зовнішній тент 190T Polyester PU
Матеріал спального відділення Polyester PU
Стать ПЕ
Розміри 440x270x185 см
Вага 10000 г

* Технічні характеристики Намет High Peak Andros 4.0 Dark Grey/Green (11421) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Намет High Peak Andros 4.0 Dark Grey/Green (11421)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на High Peak Andros 4.0 Dark Grey/Green (11421)

Код товару: 231190
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231191
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360387
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →