Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Спальний мішок High Peak Action 250/+4°C Anthra/Red (Left)

Код товару: 179492
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: High Peak
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спальні мішки Спальний мішок High Peak Action 250/+4°C Anthra/Red (Left)

Спальний мішок типу кокон німецького бренду High Peak позиціонується як рішення для велосипедних та піших походів, оскільки його вага складає всього 1.15 кг.

Ціна: 1620 грн
шт

Опис товару Спальний мішок High Peak Action 250/+4°C Anthra/Red (Left)

 High Peak Action 250 - легкий спальний мішок, виконаний у формі кокона з невеликим чохлом у комплекті. М'яка зовнішня оболонка не містить PFC-з'єднань, має водовідштовхувальне просочення, виконане за екологічно чистою технологією Bionic-Finish® Eco. Внутрішня підкладка спальника дихаюча та сприятлива для шкіри. Спальний мішок має високоякісний наповнювач Dura Loft® із чудовими ізоляційними властивостями. Матеріал Dura Loft® легко стискається, довговічний, зберігає тепло навіть у вологих умовах, швидко висихає. Спальний мішок High Peak Action 250 оснащений регульованим капюшоном, внутрішньою кишенею для зберігання цінних речей та довгою двосторонньою блискавкою. Це дозволяє відкрити нижню частину спальника втеплі ночі. Блискавка закрита вітрозахисною перегородкою, застібка має ергономічну форму для зручного хвату рукою. Спальний мішок розрахований на зростання користувача до 190 см, призначений для туристичних походів та відвідування фестивалів.

Спальний мішок High Peak Action 250 відповідає міжнародному стандарту DIN EN ISO 23537, який нормує вимоги до розмірів і теплових характеристик спальних мішків, а також до властивостей тканини та матеріалів.

Спальний мішок High Peak Action 250/+4°C Anthra/Red (Left) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Спальний мішок High Peak Action 250/+4°C Anthra/Red (Left) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спальні мішки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спальні мішки и купити Спальний мішок High Peak Action 250/+4°C Anthra/Red (Left) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Спальний мішок High Peak Action 250/+4°C Anthra/Red (Left)

Тип Кокон
Температура комфорту 8 °C
Температура надзвичайна -10 °C
Наповнювач Dura Loft® H1 – поверхневе силіконізування волокон дозволяє їм вільно переміщатися відносно один одного, завдяки чому утеплювач не злежується у грудки. Волокна мають трубчасту структуру, краще зберігаючи тепле повітря. Ця технологія дозволяє досягти більшої теплозбережності при нижчій вазі та об'ємі
Зовнішній матеріал 185T Polyester - еластичний, легкий та міцний матеріал, що добре зберігає температурні властивості.
Внутрішній матеріал 185T Polyester breathable - м'який, еластичний матеріал, завдяки наявності у складі мікрониток забезпечує максимальні показники співвідношення ваги та міцності, зберігаючи при цьому високу дихаючу здатність.
Вага 1.15 кг
Розміри Розміри мішка 225x80x50 см
Розміри (у складеному вигляді) 37x21x21 см
Забарвлення Червоний/графіт

* Технічні характеристики Спальний мішок High Peak Action 250/+4°C Anthra/Red (Left) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Спальний мішок High Peak Action 250/+4°C Anthra/Red (Left)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на High Peak Action 250/+4°C Anthra/Red (Left)

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →