Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Валіза Heys Xtrak (S) Rose Gold

Код товару: 167317
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Heys
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Валізи Валіза Heys Xtrak (S) Rose Gold

об'єм-57 л, вага-3,7 кг, Rose Gold (рожеве золото), Polycarbonate Composite, 53x39x23 см

Ціна: 6450 грн
шт

Опис товару Валіза Heys Xtrak (S) Rose Gold

  Чемодани Heys Xtrak виконані з дуже легкого, еластичного і в той же час міцного матеріалу. Завдяки своїм властивостям, полікарбонат композитний (Polycarbonate Composite) стійкий до деформацій (після деформації набуває попередньої форми), не розтріскується на морозі, також використовується при виготовленні куленепробивного скла. Найбільш уразливі, кутові частини валізи захищені додатковими протиударними, металевими накладками.

 
Валіза обладнана фірмовим кодовим замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration - Адміністрація з безпеки на транспорті). Митні служби спільно з Американською Асоціацією з безпеки на транспорті (Transportation SecurityAdministration або, скорочено, TSA) отримали абсолютне право, з метою безпеки, доглядати будь-яку валізу на колесах або сумку, що здалася їм підозрілою. Агенти з безпеки на транспорті мають спеціальні TSA ключі, за які вони несуть персональну відповідальність. Завдяки наявності в замку функції TSA після огляду ваші замки залишаться цілими та неушкодженими на відміну від багажу без функції TSA.
 
Валіза Heys Xtrak (S) відповідає вимогам, що висуваються більшістю популярних міжнародних та внутрішніх авіаперевізників до розмірів ручної поклажі.
 
Чемодан оснащений чотирма, спареними повноповоротними колесами, з можливістю незалежного розворотукожного колеса на 360 °. Системою передбачено рівномірний перерозподіл навантаження на кожне колесо, що у свою чергу сприяє плавному коченню та маневреності валізи, докладаючи при цьому мінімум зусиль. Також система дозволяє швидку зміну коліс без залучення сервісного центру.
 
Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксатором дозволяє відрегулювати висоту висувної ручки для додаткової зручності та комфорту користувача.
 
Можливість збільшити корисний обсяг валізи до 20% завдяки наявності клапана, розстебнувши спеціальну блискавку по периферії валізи.
 
Особливості конструкції:
  • Чотиринезалежні, змінні колеса, що обертаються на 360°
  • Висувна телескопічна, алюмінієва ручка з фіксатором на два положення
  • Внутрішня перегородка між відділеннями на фастексах має додаткову кишеню на блискавці.
  • Кодовий замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration)
  • Ручки з гелієвою вставкою у верхній та бічній частині валізи для зручності транспортування у вертикальному та горизонтальному положенні
  • Компресійні ремені для фіксації багажу всередині валізи

Валіза Heys Xtrak (S) Rose Gold Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Валіза Heys Xtrak (S) Rose Gold в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Валізи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Валізи и купити Валіза Heys Xtrak (S) Rose Gold в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Валіза Heys Xtrak (S) Rose Gold

Тип Валіза на колесиках
Огляд для дорослих
Матеріал Polycarbonate Composite
Забарвлення рожеве золото
Об `єм 57 л
Розміри 53x39x23 см

* Технічні характеристики Валіза Heys Xtrak (S) Rose Gold можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Валіза Heys Xtrak (S) Rose Gold

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Heys Xtrak (S) Rose Gold

Код товару: 334197
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340052
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 276208
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →