Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Валіза Heys Gateway (L) Black

Код товару: 167285
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Heys
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Валізи Валіза Heys Gateway (L) Black

об'єм-103 л, вага-5,6 кг, Black (чорний), 100% Polycarbonate, 76х52х29 см

Ціна: 8643 грн
шт

Опис товару Валіза Heys Gateway (L) Black

 Багаж серії Gateway Smart Access™ має інноваційно нову, запатентовану систему упаковки багажу. Фронтальний доступ до вмісту багажу через лицьову панель на блискавці стає надзвичайно легким та зручним. Внутрішня перегородка, що знімається, дозволяє ефективно організувати внутрішній простір з урахуванням побажань користувача.

 
Чемодани виконані з дуже легкого, еластичного і в той же час міцного матеріалу. Завдяки своїм властивостям, 100% полікарбонат (Polycarbonate) стійкий до деформацій (після деформації набуває попередньої форми), не розтріскується на морозі, і практично без видимих ​​пошкоджень переносить удари та механічні впливи, що дуже важливо для валіз,що перевозяться у багажних відділеннях.
 
Для запобігання небажаним подряпинам і потертостям у серії Portal Smart Luggage застосовано метод текстурованого покриття поверхні корпусу валізи.
 
Валіза обладнана фірмовим кодовим замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration - Адміністрація з безпеки на транспорті). Митні служби спільно з Американською Асоціацією з безпеки на транспорті (Transportation Security Administration або, скорочено, TSA) отримали абсолютне право, з метою безпеки, доглядати будь-яку валізу на колесах або сумку, що здалася їм підозрілою. Агенти безпеки на транспорті забезпечені спеціальними TSA ключами,за які вони несуть відповідальність. Завдяки наявності в замку функції TSA після огляду ваші замки залишаться цілими та неушкодженими на відміну від багажу без функції TSA.
 
Чемодан оснащений чотирма повноповоротними колесами системи Spinner з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360°. Системою передбачено рівномірний перерозподіл навантаження на кожне колесо, що у свою чергу сприяє плавному коченню та маневреності валізи, докладаючи при цьому мінімум зусиль.
 
Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксатором дозволяє відрегулювати висоту висувної ручки для додаткової зручності та комфортукористувача.
 
Можливість збільшити корисний обсяг валізи до 20% завдяки наявності клапана, розстебнувши спеціальну блискавку по периферії валізи.
 
Особливості конструкції:
  • Чотири незалежні колеса, що обертаються на 360°.
  • Висувна телескопічна, алюмінієва ручка з фіксатором на два положення.
  • Внутрішня перегородка між відділеннями на блискавці має додаткову кишеню на блискавці.
  • Матеріал внутрішньої підкладки: Сатин – щільна, еластична, зносостійка тканина. М'якість та блиск її часто порівнюють із шовком. Завдяки особливому плетенню ниток, на кшталт сатин, матеріал має підвищену міцність на розрив.
  • Вбудованийкодовий замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration).
  • У комплекті додається додатковий навісний замок з функцією митного огляду TSA.
  • Ручки з гелієвою вставкою у верхній та бічній частині валізи для зручності транспортування у вертикальному та горизонтальному положенні.
  • Компресійні ремені для фіксації багажу всередині валізи.

Валіза Heys Gateway (L) Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Валіза Heys Gateway (L) Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Валізи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Валізи и купити Валіза Heys Gateway (L) Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Валіза Heys Gateway (L) Black

Тип Валіза на колесиках
Огляд для дорослих
Матеріал 100% Polycarbonate
Забарвлення чорний
Об `єм 103 л
Розміри 76х52х29 см

* Технічні характеристики Валіза Heys Gateway (L) Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Валіза Heys Gateway (L) Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Heys Gateway (L) Black

Код товару: 276201
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 276205
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302739
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →