Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Валіза Heys Blue Skies Ombre (S)

Код товару: 167274
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Heys
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Валізи Валіза Heys Blue Skies Ombre (S)

об'єм-55 л, вага-3,1 кг, Blue Skies Ombre (синій принт), Polycarbonate Composite, 53х36х23 см

Ціна: 5633 грн
шт

Опис товару Валіза Heys Blue Skies Ombre (S)

Яскравий і модний принт валіз Blue Skies Ombre від Heys - це символ нескінченності, це повітряні та безкраї простори блакитного неба з білосніжними хмарами, які огортають вас своєю глибиною, спокоєм і безтурботністю. Відчуйте оазис спокою у подорожах та відкрийте серце новим можливостям із валізами Heys Blue Skies Ombre.

 
Чемодани виконані з дуже легкого, еластичного і в той же час міцного матеріалу. Завдяки своїм властивостям, полікарбонат (Polycarbonate) стійкий до деформацій (після деформації набуває попередньої форми), не розтріскується на морозі, і практично без видимих ​​пошкоджень переносить удари та механічні впливи, що дуже важливо для валіз, що перевозяться у багажнихвідділеннях.
 
Корпус валіз покритий глянцевим захисним шаром, який надає гарний блиск і зберігає корпус від подряпин під час транспортування багажу.
 
Валіза обладнана фірмовим кодовим замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration - Адміністрація з безпеки на транспорті). Митні служби спільно з Американською Асоціацією з безпеки на транспорті (Transportation Security Administration або, скорочено, TSA) отримали абсолютне право, з метою безпеки, доглядати будь-яку валізу на колесах або сумку, що здалася їм підозрілою. Агенти безпеки на транспорті забезпечені спеціальними TSA ключами, за які вони несуть персональнувідповідальність. Завдяки наявності в замку функції TSA після огляду ваші замки залишаться цілими та неушкодженими на відміну від багажу без функції TSA.
 
Чемодан оснащений чотирма повноповоротними колесами системи Spinner з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360°. Системою передбачено рівномірний перерозподіл навантаження на кожне колесо, що, у свою чергу, сприяє плавному коченню та маневреності валізи, докладаючи при цьому мінімум зусиль.
 
Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксатором дозволяє відрегулювати висоту висувної ручки для додаткової зручності та комфорту користувача.
 
Валізавідповідає вимогам, що висуваються більшістю популярних міжнародних та внутрішніх авіаперевізників до розмірів ручної поклажі.
 
Особливості конструкції:
  • Чотири незалежні колеса, що обертаються на 360°.
  • Висувна телескопічна, алюмінієва ручка з фіксатором на два положення.
  • Внутрішня перегородка між відділеннями на блискавці має додаткову кишеню на блискавці.
  • Кодовий замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration).
  • Ручки з гелієвою вставкою у верхній та бічній частині валізи для зручності транспортування у вертикальному та горизонтальному положенні.
  • Компресійні ремені для фіксації багажу всерединівалізи.
Комплектація: Валіза в полімерній захисній плівці

Валіза Heys Blue Skies Ombre (S) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Валіза Heys Blue Skies Ombre (S) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Валізи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Валізи и купити Валіза Heys Blue Skies Ombre (S) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Валіза Heys Blue Skies Ombre (S)

Тип Валіза на колесиках
Огляд для дорослих
Матеріал Polycarbonate Composite
Забарвлення синій принт
Об `єм 55 л
Розміри 53х36х23 см

* Технічні характеристики Валіза Heys Blue Skies Ombre (S) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Валіза Heys Blue Skies Ombre (S)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Heys Blue Skies Ombre (S)

Код товару: 303117
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303164
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303170
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →