Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ланцюгова пилка HECHT 2037

Код товару: 227279
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hecht
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ланцюгові пилки Ланцюгова пилка HECHT 2037

Електрична ланцюгова пилка Hecht 2037 - чудовий помічник для звичайних робіт по дому та для заготівлі дров. Завдяки електричному приводу він безшумний і не виробляє шкідливих викидів, тому його можна використовувати на будмайданчику або майстерні.

Ціна: 0 грн
шт

Опис товару Ланцюгова пилка HECHT 2037

 Електрична ланцюгова пилка Hecht 2037 - чудовий помічник для звичайних робіт по дому та для заготівлі дров. Завдяки електричному приводу він безшумний і не виробляє шкідливих викидів, тому його можна використовувати на будмайданчику або майстерні. У той же час електродвигун не вимагає обслуговування, тому все обслуговування фактично включає лише регулярне чищення, шліфування або заміну ланцюга та зношеної шини. Мастило ланцюга та шини забезпечується автоматично під час різання насосом з бака, вбудованим безпосередньо в пилку. Завдяки прозорій частині масляного бака рівень масла, що залишилося, можна легко перевірити. Для змащування шини та ланцюга ми рекомендуємо олію, призначену для змащування з втратою змащення, таку як Hecht Chainooil.

Ланцюгова пилка HECHT 2037 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ланцюгова пилка HECHT 2037 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ланцюгові пилки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ланцюгові пилки и купити Ланцюгова пилка HECHT 2037 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ланцюгова пилка HECHT 2037

Тип Електрична ланцюгова пилка
Влада 2000 Вт.
додаткові характеристики Довжина штанги
35 см
Вага 4,2 кг

* Технічні характеристики Ланцюгова пилка HECHT 2037 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ланцюгова пилка HECHT 2037

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HECHT 2037

Код товару: 222287
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 271011
На замовлення, 1-3 дні
Revolt CS2000 2322 грн
Код товару: 126032
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →