Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ваги підлогові Heabsy Stагt Silvia (В28)

Код товару: 240959
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Heabsy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ваги підлогові ваги підлогові Heabsy Stагt Silvia (В28)

Габарити (ВхШхГ)
2.4x28x28 см
Тип
Електронні
Призначення
Побутові

Ціна: 989 грн
шт

Опис товару ваги підлогові Heabsy Stагt Silvia (В28)

  Ідеальна вага для ідеального тіла Ваги, які залишають відчуття того, що це єдине можливе і правильне рішення для вас HEABSY Start Black HEABSY Start Black Ваги з унікальним дизайном і приємним матеріалом дозволять підтримувати ваше тіло в тонусі, дозволяючи своєчасно отримувати актуальну інформацію вашому тілі Різкий та яскравий LCD-дисплейЯкісні матеріалиПривабливий дизайнВисокоточні датчикиHEABSY Start Black Як це працює: Підготувати HEABSY Start Black Для роботи необхідно вставити батарейки та встановити їх на рівну поверхню. Зважитися HEABSY Start Black Необхідно стати рівно по центру ваг, щоб вага рівномірно розподілилася між усіма чотирма датчиками. Зафіксувати HEABSY Start BlackВізуально зафіксувати отриману інформацію, після чого зійти з ваги. Переваги - Яскравий LCD-дисплей з підвищеною різкістю, простий для читання, показує вагу та заряд батареї - Мають досконалий дизайн та високоточну обробку, щоб задовольнити найвищі запити - Дизайн розроблений із ультратонкого загартованого скла. Ці ваги забезпечують швидкий і безпечний вимір ваги - Чотири високоточні датчики забезпечують постійне і точне вимірювання до 180 кілограм - Простота у використанні. Легке натискання активізує ваги, а також є функція автоматичного вимкнення - Низьке споживання енергії не вимагає частої заміни елементів живлення, а компактний розмір легко дозволяє знайтипідходяще місце для зберігання

ваги підлогові Heabsy Stагt Silvia (В28) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ваги підлогові Heabsy Stагt Silvia (В28) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ваги підлогові купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ваги підлогові и купити ваги підлогові Heabsy Stагt Silvia (В28) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ваги підлогові Heabsy Stагt Silvia (В28)

Тип ваги підлогові
Матеріал платформи Скло
Максимальне навантаження 180
Точність вимірювання до 0.05
Автоматичне вмикання Є
Автоматичне вимикання Є
Додаткова інформація LCD-дисплей

* Технічні характеристики ваги підлогові Heabsy Stагt Silvia (В28) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ваги підлогові Heabsy Stагt Silvia (В28)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Heabsy Stагt Silvia (В28)

Код товару: 62173
На замовлення, 1-3 дні
SENCOR SBS2507RD 1032 грн
Код товару: 116278
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 117360
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →