Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Приціл Hawke Vantage IR 3-9x50 AO Mil Dot IR R/G (14232)

Код товару: 260326
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hawke
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Визначні пам'ятки Приціл Hawke Vantage IR 3-9x50 AO Mil Dot IR R/G (14232)

Приціл Hawke Vantage IR 3-9x50 AO Mil Dot IR R/G (14232) стійкий до потужної віддачі.

Ціна: 7439 грн
шт

Опис товару Приціл Hawke Vantage IR 3-9x50 AO Mil Dot IR R/G (14232)

Приціл Hawke Vantage IR 3-9x50 AO Mil Dot IR R/G (14232) стійкий до потужної віддачі та рекомендований для встановлення на вогнепальні та пневматичні гвинтівки будь-якого калібру.
 
Модель має монолітний корпус з авіаційного алюмінію, вигравірувану прицільну сітку з червоним і зеленим підсвічуванням, відбудову паралаксу на об'єктиві, систему швидкого фокусування та дуже плавний та точний механізм зміни збільшення.
 
Кожна оптична поверхня має одинадцять шарів покриття для передачі зображення високої якості. Hawke Vantage IR - новий стандарт якості у своїй ціновій категорії.
 
Корпус герметичний, захищений від попадання води і наповнений сухим азотомуникнення запотівання оптики зсередини під час перепаду температур.
 
Відбудова паралаксу проводиться широким кільцем на об'єктиві в діапазоні від 9 метрів до нескінченності. Об'єктив підпружинений потужною пружиною, що є механізмом компенсації віддачі. Для швидкого наведення різкості на ціль передбачено систему фокусування Fast Focus на окулярі.
 
Низькопрофільні барабани введення поправок по вертикалі та горизонталі оснащені спеціальною берилієвою пружиною, що перешкоджає "відводу" прицільної сітки. Барабани мають ціну кліку 0.25 МОА. Вони сховані під невисокими алюмінієвими кришками. Поруч із барабанами введення поправок знаходиться реостат для регулювання яскравості таперемикання кольору підсвічування прицільної марки.
 
Mil Dot - одна з найуніверсальніших прицільних сіток, всі її компоненти мають строго регламентовані розміри, відстані між усіма елементами також регламентовані. Завдяки цьому не проблема визначити відстань до мети, прийнявши при цьому правильну поправку на вітер та визначити траєкторію польоту та падіння кулі. Цей Mil Dot вірний у 10-кратному збільшенні. Для інших збільшення лінійні та кутові розміри визначаються методом інтерполяції, або за спеціальними таблицями. Персональну адаптацію сітки під конкретну зброю та тип снаряду дозволить зробити безкоштовний балістичний калькулятор X-ACT.
 
Значнимперевагою є те, що сітка вигравірувана на скляній пластині. Це забезпечує практично 100% захист сітки від руйнівного впливу різновекторної віддачі пружинно-поршневої пневматики.
 
Важливим моментом є наявність двоколірного підсвічування прицільної сітки. Червоне підсвічування яскравіше і нею зручніше користуватися в денний і вечірній час доби. У нічний час менш дратівливий зелений колір дає чіткі контури прицільної марки і не засвічує площину спостереження. Кожен із квітів має 5 ступенів яскравості.

Приціл Hawke Vantage IR 3-9x50 AO Mil Dot IR R/G (14232) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Приціл Hawke Vantage IR 3-9x50 AO Mil Dot IR R/G (14232) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Визначні пам'ятки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Визначні пам'ятки и купити Приціл Hawke Vantage IR 3-9x50 AO Mil Dot IR R/G (14232) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Приціл Hawke Vantage IR 3-9x50 AO Mil Dot IR R/G (14232)

Вдосконалення від Parallax Відбудова паралаксу на об'єктиві AO (Adjustable Objective)
Підсвічування бренду націлювання Регульована
Кріплення бази Без кріплення
Місце сидіння (діаметр кільця) 25.4 мм
Особливості Довжина прицілу: 351
Тип сітки: Mil Dot IR
Барабанчики поправок, ціна поділу: 1/4 MOA
Діаметр передньої лінзи: 50 мм
Мінімальна кратність, х: 3
Максимальна кратність, х: 9
Покриття лінз, що просвітлюють: повне багатошарове просвітлення (Fully Multi coated) 11 шарів
Особливості: водонепроникна ударостійка конструкція, що незапітніє, заповнена азотом.
Вага: 595 г
Кріплення в комплект Ні

* Технічні характеристики Приціл Hawke Vantage IR 3-9x50 AO Mil Dot IR R/G (14232) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Приціл Hawke Vantage IR 3-9x50 AO Mil Dot IR R/G (14232)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hawke Vantage IR 3-9x50 AO Mil Dot IR R/G (14232)

Код товару: 329439
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330170
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349689
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →