Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Приціл Hawke Vantage IR 3-9x40 AO (Mil Dot IR R/G)

Код товару: 179192
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hawke
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Визначні пам'ятки Приціл Hawke Vantage IR 3-9x40 AO (Mil Dot IR R/G)

Збільшення: 3 - 9 x
Тип збільшення: змінне
Діаметр об'єктива: 40 мм
Труба прицілу: 25.4мм

Ціна: 6880 грн
шт

Опис товару Приціл Hawke Vantage IR 3-9x40 AO (Mil Dot IR R/G)

Hawke Vantage IR 3-9x40 AO (Mil Dot IR R/G) – приціл з відбудовою паралаксу на об'єктиві та підсвічуваною двома кольорами візирною сіткою Mil-Dot.

Оптика з висококласного скла має багатошарове (11 різних покриттів) просвітлення, за рахунок чого на виході системи виходить яскраве та чітке зображення. Кільця трансфокатора і «швидкого» фокусування на окулярі повертаються рівномірно і плавно, тому зміна кратності та наведення різкості не складуть користувача праці.

Mil-Dot IR (з підсвічуванням) вважається однією з найуніверсальніших на даний момент сіток прицілювання. Її елементи та відстані між ними суворо регламентуються за розмірами. Сітка дозволяє швидко прикинути відстань домішені, а також скоригувати траєкторію кулі, якщо відомі її балістичні параметри. Візирні лінії вигравірувано на скляній поверхні і не зміщуються при віддачі від пострілу. Для обох кольорів підсвічування – червоного та зеленого – допустиме ступінчасте регулювання яскравості.

Вносити поправки вручну можна по вертикальній та горизонтальній осях в діапазоні 100 кут. хв; ціна одного кліку турелів - чверть кутової хвилини.

Монолітне виконання корпусу прицілу Hawke Vantage IR 3-9x40 AO (Mil Dot IR R/G) забезпечує надійний захист оптики від ударних навантажень. Лінзи закріплені в трубі по обидва боки, щоб протистояти двонаправленій віддачі пневматики. Корпус герметичний та наповненийінертним азотом: це захищає оптику від проникнення всередину вологи та запотівання при змінах температури.

Приціл Hawke Vantage IR 3-9x40 AO (Mil Dot IR R/G) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Приціл Hawke Vantage IR 3-9x40 AO (Mil Dot IR R/G) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Визначні пам'ятки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Визначні пам'ятки и купити Приціл Hawke Vantage IR 3-9x40 AO (Mil Dot IR R/G) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Приціл Hawke Vantage IR 3-9x40 AO (Mil Dot IR R/G)

Тир Оптична
Вдосконалення від Parallax на об'єктиві (AO)
Підсвічування бренду націлювання регульована
Місце сидіння (діаметр кільця) 25.4 мм
Особливості пило-, вологозахист
ударозахист
заповнення газом
Кріплення в комплект Ні

* Технічні характеристики Приціл Hawke Vantage IR 3-9x40 AO (Mil Dot IR R/G) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Приціл Hawke Vantage IR 3-9x40 AO (Mil Dot IR R/G)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hawke Vantage IR 3-9x40 AO (Mil Dot IR R/G)

Код товару: 330058
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 329439
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330170
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →