Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Приціл Hawke Vantage 4x32 (Mil Dot)

Код товару: 179458
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hawke
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Визначні пам'ятки Приціл Hawke Vantage 4x32 (Mil Dot)

Тип: оптичний
Min збільшення: 4
Збільшення: фіксоване
Діаметр об'єктива, мм: 32
Кріплення: 25,4

Ціна: 3010 грн
шт

Опис товару Приціл Hawke Vantage 4x32 (Mil Dot)

Приціл Hawke Vantage 4x32 (Mil Dot) рекомендований для використання на пневматичній та вогнепальній мисливській зброї. Корпус приладу має монолітне виконання та виготовлений з алюмінієвого сплаву. Він повністю герметичний та захищає оптику від ударних навантажень. Усередині тубуса знаходиться інертний газ – азот: це оберігає оптику приладу від конденсації вологи при температурних змінах.

Оптичні деталі прицілу виробляються з високоякісного оптичного скла та мають 11 шарів покриття, що просвітлює. Просвітлення зменшує світлові втрати на поверхнях «скло-повітря» та покращує якість зображення.

Переважною особливістю оптичного прицілу Hawke Vantage 4x32 (Mil Dot)можна вважати сітку Mil Dot, яку вважають найбільш універсальною сіткою прицілювання. Розміри всіх її елементів (і точок і проміжків) суворо регламентуються, тому з її допомогою легко оцінювати відстані та лінійні розміри. Дані Mil Dot точні при 10-кратному збільшенні. На інших кратностях наближення для підрахунків доведеться використовувати балістичний калькулятор або таблиці.

Спеціальна пружина у конструкції механізму поправок перешкоджає «відводу» сітки під час стрільби. Турелі дозволяють вводити виправлення з точністю 1/4 МОА в діапазоні 165 МОА

Приціл Hawke Vantage 4x32 (Mil Dot) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Приціл Hawke Vantage 4x32 (Mil Dot) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Визначні пам'ятки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Визначні пам'ятки и купити Приціл Hawke Vantage 4x32 (Mil Dot) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Приціл Hawke Vantage 4x32 (Mil Dot)

Тир Оптичний
Вдосконалення від Parallax Фіксована
Підсвічування бренду націлювання Відсутнє
Особливості • водонепроникність
• газонаповнення
• ударостійкість
Кріплення в комплект Ні

* Технічні характеристики Приціл Hawke Vantage 4x32 (Mil Dot) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Приціл Hawke Vantage 4x32 (Mil Dot)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hawke Vantage 4x32 (Mil Dot)

Код товару: 330057
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 168107
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 168105
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →