Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Приціл Hawke Vantage 4x32 AO (Mil Dot)

Код товару: 167349
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hawke
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Визначні пам'ятки Приціл Hawke Vantage 4x32 AO (Mil Dot)

Збільшення: 4 x
Тип збільшення: фіксоване
Діаметр об'єктива: 32 мм

Ціна: 3483 грн
шт

Опис товару Приціл Hawke Vantage 4x32 AO (Mil Dot)

Hawke Vantage 4x32 AO (Mil Dot) – оптичний приціл постійної кратності з «об'єктивом, що налаштовується» (Ajustable Objective), тобто. з механізмом відбудови від паралаксу на об'єктиві. На кільці регулювання AO можна вибрати будь-яку дистанцію від 9 м до +∞. (Розмітка зроблена не в метрах, а в більш звичних британцям ярдах, 1 yrd ≈ 0.91 м).

Модель гарантовано витримує серійну стрілянину гвинтівково-кулеметними патронами .308; також її можна встановлювати на мисливську гладкоствольну зброю 12 калібру. Монолітний корпус пристрою виготовлений з алюмінієвого сплаву, водонепроникний і здатний протистояти серйозним ударним навантаженням, завдяки чому приціли даної моделі «виживають» і після установкина ПП-пневматику.

Внутрішня порожнина корпусу наповнена азотом: це дозволяє конденсату утворюватися на оптичних деталях. Лінзові елементи виготовлені з високоякісного прозорого скла та мають покриття Fully Multi Coated, що знижує втрати світла при проходженні через систему та робить зображення чітким та яскравим, без крайового затемнення.

Турелі оптичного прицілу Hawke Vantage 4x32 AO (Mil Dot) дозволяють вводити поправки з малим кроком 0.25 МОА. Візирна сітка Mil Dot, вигравірувана на склі у фокальній площині окуляра, є однією з найуніверсальніших. Вона дає можливість визначати дистанцію до мети і точно розраховувати траєкторію руху кулі, враховуючи при цьомунапрямок вітру. Підсвічування сітка не має.

Приціл Hawke Vantage 4x32 AO (Mil Dot) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Приціл Hawke Vantage 4x32 AO (Mil Dot) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Визначні пам'ятки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Визначні пам'ятки и купити Приціл Hawke Vantage 4x32 AO (Mil Dot) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Приціл Hawke Vantage 4x32 AO (Mil Dot)

Тир Оптичний
Вдосконалення від Parallax на об'єктиві (AO)
Підсвічування бренду націлювання Відсутнє
Місце сидіння (діаметр кільця) 25.4мм
Особливості • водонепроникність
• газонаповнення
• ударостійкість
Кріплення в комплект Ні

* Технічні характеристики Приціл Hawke Vantage 4x32 AO (Mil Dot) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Приціл Hawke Vantage 4x32 AO (Mil Dot)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hawke Vantage 4x32 AO (Mil Dot)

Код товару: 330057
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 168107
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 168105
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →