Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Приціл Hawke Vantage 3-9x40 AO (Mil Dot)

Код товару: 179452
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hawke
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Визначні пам'ятки Приціл Hawke Vantage 3-9x40 AO (Mil Dot)

Збільшення: 3 - 9 x
Тип збільшення: змінне
Діаметр об'єктива: 40 мм

Ціна: 4730 грн
шт

Опис товару Приціл Hawke Vantage 3-9x40 AO (Mil Dot)

Приціл оптичний Hawke Vantage 3-9x40 (Mil Dot) простий у використанні, надійний та має посильну для більшості стрільців вартість. Виробник заявляє про можливість його використання як з вогнепальною, так і з пневматичною зброєю.

Корпус має монолітне виконання, його міцна конструкція повністю герметична, а внутрішня порожнина наповнена азотом для захисту оптики від конденсації вологи. Матеріалом служить авіаційний алюмінієвий сплав підвищеної міцності.

Всі скляні деталі прицілу Hawke Vantage 3-9x40 (Mil Dot) в 11 шарів протруєні спеціальним складом, що просвітлює, за рахунок чого на виході оптичної системи формується зображення високої чіткості, з точною передачею кольору.

/> Відбудова від паралаксу проведена на виробництві на відстань 100 yrds (90 м). Механізм введення поправок дає можливість коригувати СТП з кроком 0.25 МОА в діапазоні 100 МОА по обох осях.

Mil Dot – одна з найбільш універсальних сіток із строго регламентованими розмірами елементів та відстаней між ними. Сітка з Mil'ами дозволяє стрілку легко прикинути дистанцію до мішені, а також розрахувати траєкторію кулі з урахуванням сили та напряму вітру. Абсолютно точними результати будуть лише на кратності 10x (або близьких до неї); на інших збільшеннях необхідно використовувати калькулятор.

Приціл Hawke Vantage 3-9x40 AO (Mil Dot) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Приціл Hawke Vantage 3-9x40 AO (Mil Dot) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Визначні пам'ятки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Визначні пам'ятки и купити Приціл Hawke Vantage 3-9x40 AO (Mil Dot) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Приціл Hawke Vantage 3-9x40 AO (Mil Dot)

Тир Оптичний
Вдосконалення від Parallax Фіксований
Підсвічування бренду націлювання Відсутнє
Місце сидіння (діаметр кільця) 25.4 мм
Особливості пило-, вологозахист
ударозахист
заповнення газом
Кріплення в комплект Ні

* Технічні характеристики Приціл Hawke Vantage 3-9x40 AO (Mil Dot) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Приціл Hawke Vantage 3-9x40 AO (Mil Dot)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hawke Vantage 3-9x40 AO (Mil Dot)

Код товару: 330059
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318498
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330058
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →