Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP (51101)

Код товару: 250021
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hawke
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Труби та візуальні труби Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP (51101)

Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP (51101). Широкий функціонал, висока якість виконання, мала вага, помірна вартість – ось головні переваги Hawke Vantage. Підзорні труби Hawke Vantage постачаються в комплекті з повним набором необхідних аксесуарів, завдяки чому можуть мати найширше застосування.

Ціна: 10449 грн
шт

Опис товару Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP (51101)

Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP (51101). Широкий функціонал, висока якість виконання, мала вага, помірна вартість – ось головні переваги Hawke Vantage.
 
Підзорні труби Hawke Vantage поставляються в комплекті з повним набором необхідних аксесуарів, завдяки чому можуть мати найширше застосування. За чим би Ви не спостерігали: чи це оцінка попадань у мішень при спортивній стрільбі, полювання, астрономія, діджископінг або просто спостереження околиць - підзорна труба Hawke Vantage підійде якнайкраще.
 
Оптика підзорної труби покрита повним багатошаровим просвітленням і поміщена в ударостійкий, водонепроникний полікарбонатний корпус. Зсередини корпус заповненийазотом для запобігання конденсату на лінзах.
 
Окулярний вузол Hawke Vantage розташований під 45° по відношенню до поздовжньої осі труби - це дуже зручно для спостережень об'єктів, розташованих вище за рівень горизонту, а також при спостереженнях зі штатива. Разом з тим, штатив, що постачається в комплекті, можна використовувати як настільний для більшої зручності спостережень. Кут спостережень може коригуватися завдяки повороту труби в хомуті штативного адаптера, завдяки чому стає зручнішим спостереження з положення лежачи. Висувна сонцезахисна бленда захистить об'єктив не лише від сонячних відблисків, а й від крапель дощу.
 
Підзорна труба та все приладдяукладаються в жорсткий пластиковий кейс з поролоновими вставками. Спеціальний польовий чохол розрахований на використання під час дощу та негоди. Не знімаючи чохол із труби, ми отримуємо доступ до об'єктиву, окуляра та всіх елементів управління. Варто зазначити, що кришка об'єктива оснащена невеликим компасом для орієнтації.
 
Повне багатошарове широкосмугове просвітлення оптики Hawke забезпечує однаково високу світлопропускну здатність у всьому видимому спектрі та сприяє високій контрастності та кольору в природних тонах.
 
Waterproof  -  означає, що оптика герметизована ущільнювальним О-кільцем і захищена від проникнення вологи при зануренні врідина на протязі 3 хвилин на глибину 1,5 метра. Статичний тиск рідини на глибині 1,5 метра не завдасть приладу жодної шкоди і не впливає на його функціональність. Такій оптиці погодні умови не страшні.
 
Fogproof - означає, що корпус зсередини заповнений сухим азотом N2, що не допускає конденсації вологи на внутрішніх поверхнях при градієнті температур, відсутня запотівання зсередини, а отже, не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу та замінюється інертним газом (в даному випадку азотом N2), який не містить у своєму складі парів води та не конденсується.
 
Сьогодні полікарбонат все частішевикористовується для корпусів оптичних приладів. Застосування цього матеріалу цілком виправдане його мінімальною вагою, хімічною, термічною, механічною стійкістю та простотою обробки. Полікарбонатні корпуси легкі і в той же час міцні. Вони не вимагають додаткової дорогої фінішної обробки, як анодування або фарбування.

Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP (51101) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP (51101) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Труби та візуальні труби купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Труби та візуальні труби и купити Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP (51101) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP (51101)

Частота наближення 24x-72x
Діаметр об'єктива 70 мм
Тип призми Porro
Призми BK7
додаткові характеристики Оптичні характеристики
Розмір вихідної зіниці, мм: 2.9 - 1
Фактор сутінків: 41 - 71
Світлосила: 8.4 - 1
Мінімальна відстань фокусування, м: 9
Винос зіниці, мм: 18-13
Поле зору м/1000 м: 28 - 14


Конструктивні особливості
Кут спостереження: 45 º
Лінзи: з багатошаровим покриттям, що просвітлює (Fully Multi-coated) K7
Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання: завдяки герметичності та заповненню корпусу азотом
Фокусування: маховик на корпусі
Зум: кільцем на окулярі

* Технічні характеристики Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP (51101) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP (51101)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hawke Vantage 24-72x70 WP (51101)

Код товару: 250019
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 192812
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324730
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →