Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Приціл Hawke Sport Dot 1x30 WP (9-11mm/Weaver)

Код товару: 179445
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hawke
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Визначні пам'ятки Приціл Hawke Sport Dot 1x30 WP (9-11mm/Weaver)

Тип корпусу: закритий
Збільшення: 1 x
Діаметр об'єктива: 30 мм
Поле зору на 100м: 18 м

Ціна: 1462 грн
шт

Опис товару Приціл Hawke Sport Dot 1x30 WP (9-11mm/Weaver)

Коліматорний приціл Hawke Sport Dot 1x30 (9-11mm/Weaver) – мабуть, найбільш універсальний із усіх прицілів початкового рівня. 30-міліметровий тубус коліматора виготовлений із полегшеного матеріалу – полікарбонатного термопластика, тому для жорсткої фіксації приладу на зброї достатньо одного монтажного кільця. У комплекті їх два: для встановлення прицілу на «ластівчин хвіст» (9-11 мм) та планку Піккатіні/Вівера. При необхідності можна докупити кільце Ø 30 мм для кріплення на зброю з нестандартною монтажною планкою.

Деталі пластикового тубуса Hawke Sport Dot підігнані з точністю до сотих часток мм, а після з'єднання стягнуті кільцями ущільнювачів. Такий корпус захистить «начинку» приладу відперепадів температур, атмосферних опадів та ушкоджень при віддачі від стрілянини зі спортивної гвинтівки, арбалету чи зброї для страйкболу. Віддачу мисливської рушниці ця бюджетна модель, на жаль, не витримає: для встановлення на зброю калібру 5,6 мм краще придбати Hawke RD1x25 (9-11mm) або RD1x30 (Weaver).

Прицільна марка коліматора Sport Dot має оптимальний розмір для стрільби на короткі та середньо-короткі дистанції: прицілитися по мішені за допомогою точки розміром 4 МОА зможе навіть новачок.

Червоне підсвічування Red DOT має 3 рівні яскравості, причому ступеня свічення світлодіода ідеально підібрані для роботи опівдні, перед заходом сонця і при нормальній денній освітленості. Для покращення світлопропускання цьогозакритого коліматора на поверхню лінз напилено багатошарове просвітлення, «рубінове» з боку об'єктиву та «лазуритове» з боку окуляра.

Приціл Hawke Sport Dot 1x30 WP (9-11mm/Weaver) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Приціл Hawke Sport Dot 1x30 WP (9-11mm/Weaver) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Визначні пам'ятки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Визначні пам'ятки и купити Приціл Hawke Sport Dot 1x30 WP (9-11mm/Weaver) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Приціл Hawke Sport Dot 1x30 WP (9-11mm/Weaver)

Тир коліматорний
Вдосконалення від Parallax Фіксована
Підсвічування бренду націлювання Руґельована
Кріплення бази на планку Вівера/Пікатінні
"хвіст ластівки"
Місце сидіння (діаметр кільця) 30 мм
Особливості пило-, вологозахист
ударозахист
заповнення газом / азот /
Кріплення в комплект Є

* Технічні характеристики Приціл Hawke Sport Dot 1x30 WP (9-11mm/Weaver) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Приціл Hawke Sport Dot 1x30 WP (9-11mm/Weaver)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hawke Sport Dot 1x30 WP (9-11mm/Weaver)

Код товару: 330057
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 168107
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →