Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Підзорна труба Hawke Endurance ED 25-75x85/45 WP

Код товару: 179439
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hawke
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Труби та візуальні труби Підзорна труба Hawke Endurance ED 25-75x85/45 WP

Діаметр, мм: 85
Min збільшення: 25
Max збільшення: 75
Поле зору на 1000м: 30 – 15.5м
Кутове поле зору, град: 1,75 -0,8

Ціна: 40721 грн
шт

Опис товару Підзорна труба Hawke Endurance ED 25-75x85/45 WP

Великий 85-мм об'єктив із низькодисперсного ED скла, магнієвий міцний і легкий корпус, ергономіка конструкції продумана до дрібниць і при цьому найконкурентніша ціна на ринку - ось головні, але не єдині переваги підзорної труби Hawke Endurance ED 25-75x8 Конструкція труби повністю герметична та заповнена азотом, не допускає проникнення вологи та збирання конденсату. На всі оптичні поверхні нанесено багатошарове покриття, що просвітлює, що є стандартом для труб в даному класі. Призми ж мають спеціальне високоефективне діелектричне покриття, що притаманне тільки оптичним приладам вищого класу

Об'єктив цієї підзорної труби виконаний з низькодисперсійного ED-скла,що суттєво зменшує хроматизм зображення, властивий звичайній лінзовій оптиці. Це дозволить Вам спостерігати об'єкти з максимальною чіткістю, з найдрібнішими деталями та правильною перенесенням кольорів.

У конструкції цієї підзорної труби застосовані призми зі скла ВАК4, які дозволять Вам спостерігати найбільш чітку та контрастну картинку, з рівномірним освітленням по всьому полю зору та з мінімальною кількістю спотворень.

Призми цієї підзорної труби мають діелектричне напилення, завдяки чому зменшуються втрати світла при відображенні і Ви отримуєте яскравіше та контрастніше зображення.

Оптика цієї труби має багатошарове просвітлення. Це означає, що на кожнуповерхню скла завдано спеціальне багатошарове покриття, що зменшує втрати світла при відбитку. Завдяки цьому, за інших рівних характеристик, зображення, що спостерігається, буде найбільш яскравим і контрастним.

Ця модель герметична і відноситься до розряду водонепроникних, що дозволяє проводити спостереження навіть у сильну зливу або снігопад. Короткочасне занурення у воду теж не завдасть виробу жодної шкоди.

Ця модель має ударостійку конструкцію, завдяки чому поштовхи, удари, вібрації при транспортуванні, і навіть падіння зі штатива не завдадуть трубі суттєвої шкоди. Ви зможете продовжити спостереження і після таких прикріх непорозумінь.

Корпус трубигерметичний та газонаповнений, завдяки цьому не відбувається запотівання та випадання роси на внутрішніх частинах оптики та механіки. Це дозволить проводити спостереження у несприятливих погодних умовах, а також значно збільшить термін служби виробу.

У конструкцію труби передбачено двошвидкісне фокусування. Завдяки цьому Ви можете максимально швидко і точно налаштувати різкість зображення, що особливо важливо на більших збільшеннях.

Підзорна труба Hawke Endurance ED 25-75x85/45 WP Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Підзорна труба Hawke Endurance ED 25-75x85/45 WP в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Труби та візуальні труби купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Труби та візуальні труби и купити Підзорна труба Hawke Endurance ED 25-75x85/45 WP в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Підзорна труба Hawke Endurance ED 25-75x85/45 WP

Частота наближення Min збільшення: 25
Max збільшення: 75
Діаметр об'єктива 85 мм
Тип призми призми BAK4
Призми Обертаюча система: призмінна Porro
додаткові характеристики Збільшення: змінне
Фокусування: маховиком на корпусі, двошвидкісна
Особливість: висувні наочники, висувна бленда, знімний окуляр
Корпус: магнієвий сплав, частково гумований
Штатив: можливе встановлення

* Технічні характеристики Підзорна труба Hawke Endurance ED 25-75x85/45 WP можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Підзорна труба Hawke Endurance ED 25-75x85/45 WP

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hawke Endurance ED 25-75x85/45 WP

Код товару: 276328
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 242720
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360089
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →