Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Hawke Endurance 8x56 Green

Код товару: 166378
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hawke
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Hawke Endurance 8x56 Green

Збільшення: 8 x
Тип збільшення: фіксоване
Діаметр об'єктива: 56 мм
Тип призм: Roof
Матеріал призмів: BAK4

Ціна: 16830 грн
шт

Опис товару Бінокль Hawke Endurance 8x56 Green

Hawke Endurance 8x56 у зеленому корпусі (Green) – світлосильний бінокль із широкими можливостями застосування. Об'єктиви діаметром 56 мм збирають достатньо світла для спостережень не тільки в ясну погоду, а й у сутінки або при передгрозовій хмарності. Прилад має універсальну кратність (8x) і широке поле зору – 117 м на відстані 1 км. Модель чудово підходить для вирішення різних завдань: вивчення міської флори та фауни, перегляду спортивних заходів, а також туризму, полювання, тактичних ігор та ін.

У складі обертової системи бінокля – призми Roof зі скла ВАК4 з нанесенням фазокоректуючого покриття. На лінзи нанесено повне просвітлення з 10 шарів з різнимипоказниками заломлення. Завдяки якості скла та додаткової обробки оптики користувач бачить контрастне та чітке зображення з природною передачею кольору.

Бінокль Hawke Endurance 8x56 (Green) має центральну систему фокусування. Найменша дистанція до об'єкта, необхідна наведення різкості, становить 2.5 м. Кільце діоптрійного підстроювання широкому діапазоні +5/-5 Дптр розташовується правому окулярі. Міжосьова відстань налаштовується в межах від 60 мм до 76 мм. Обидва окуляри забезпечені наочниками поворотно-висувного типу.

Корпус приладу виконаний з полікарбонату – легкого та міцного матеріалу – і добре ущільнений. Порожнини тубусів заповнені сухим азотом,що захищає оптику від запотівання. Зовнішня поверхня тубусів оброблена методом накатки: шорсткість рельєфу дозволяє надійно утримувати бінокль навіть у вологих руках.

Бінокль Hawke Endurance 8x56 Green Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Hawke Endurance 8x56 Green в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Hawke Endurance 8x56 Green в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Hawke Endurance 8x56 Green

Тип Бінокль
Частота наближення 8 x
Особливості • висувні наочники
• кріплення на штатив
• фазова корекція
Захист • водонепроникність
• газонаповнення
Тип дизайну Roof
додаткові характеристики Світлосила: 49
Фактор сутінків: 21.17
Винос вихідної зіниці: 15 мм
Фокусування: центральне
Межа фокусування від: 2.5 м
Поле зору на 1000м: 117 м

* Технічні характеристики Бінокль Hawke Endurance 8x56 Green можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Hawke Endurance 8x56 Green

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hawke Endurance 8x56 Green

Код товару: 313651
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324713
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324705
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →