Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Підзорна труба Hawke Endurance 20-60x85 WP

Код товару: 165905
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hawke
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Труби та візуальні труби Підзорна труба Hawke Endurance 20-60x85 WP

Конструкція: похила
Збільшення: 20 - 60 х
Тип збільшення: змінне
Діаметр об'єктива: 85 мм

Ціна: 24166 грн
шт

Опис товару Підзорна труба Hawke Endurance 20-60x85 WP

Зорова труба Hawke Endurance ED 20-60x85 WP, вхідна лінза якої виготовлена ​​з наднизькодисперсного скла, дозволяє розглядати об'єкти з 60-кратним збільшенням. За рахунок великої сили наближення дана модель може використовуватися як для наземних спостережень, так і як телескоп початкового рівня. Завдяки поєднанню ED-скла та повного широкосмугового FMC-просвітлення, «на виході» труби генерується високочітке зображення з природною передачею кольору.

Тубус приладу, виготовлений з легкого сплаву з добавкою магнію, відрізняється малою вагою та високою міцністю. Крім того, із зовнішнього боку корпус посилений протиударним пластиком та додатково оснащений гумовими.накладки. Конструкційна особливість корпусу підзорної труби Hawke Endurance ED 20-60x85 WP – висока герметичність: оптиці не страшні навіть повні занурення приладу у воду. Щоб уникнути запотівання оптичних поверхонь у трубу, закачано сухий азот.

Фокусер реалізує дві швидкості налаштування (мікро та макро), для зміни збільшення на окулярному тубусі є кільце з накаткою. Окулярний вузол пристрою знімний для зручності спостережень він розташований під нахилом 45° до поздовжньої осі приладу. Об'єктив та окуляр укомплектовані захисними кришками. Як додатковий захист об'єктиву застосована зсувна бленда з простою цілком для грубого наведення на об'єкт.

Для зберігання таперенесення труби в комплект входить зручний та міцний нейлоновий кофр, що дозволяє проводити спостереження без розчехлення приладу.

Підзорна труба Hawke Endurance 20-60x85 WP Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Підзорна труба Hawke Endurance 20-60x85 WP в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Труби та візуальні труби купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Труби та візуальні труби и купити Підзорна труба Hawke Endurance 20-60x85 WP в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Підзорна труба Hawke Endurance 20-60x85 WP

Частота наближення 20 - 60 x
Діаметр об'єктива 85 мм
Тип призми Porro
Призми BAK4
додаткові характеристики Водонепроникний корпус
Захист від запотівання (заповнення азотом)

* Технічні характеристики Підзорна труба Hawke Endurance 20-60x85 WP можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Підзорна труба Hawke Endurance 20-60x85 WP

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hawke Endurance 20-60x85 WP

Код товару: 289632
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 276086
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 276328
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →