Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електробритва чоловіча Харків НХ-8527 FANAT (Червона)

Код товару: 168808
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Харьков
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електробритви чоловічі Електробритва чоловіча Харків НХ-8527 FANAT (Червона)

Плаваюча система ножів електробритви Fanat 8527 дозволить точно зрізати волоски без нанесення пошкоджень шкірі, автоматичний вибір напруги 100-240В забезпечить захист від перепаду напруги, потужний двигун 6 Вт дозволить зрізати волоски різного ступеня жорсткості.

Ціна: 1247 грн
шт

Опис товару Електробритва чоловіча Харків НХ-8527 FANAT (Червона)

 Новий Харків НХ-8527 FANAT – електрична бритва для чоловіків від виробника Новий Харків. Такий пристрій стане незамінним для чоловіків, які доглядають свою зовнішність. Прилад акуратно видаляє волосся, оснащений надточним та гострим лезом. Вона має компактну конструкцію, легка у руці з ергономічною основою. Її зручно брати з собою у подорожі чи відрядження.

 
Новий Харків НХ-8527 FANAT складається з трьох круглих голів для гоління, відповідно з трьох лез, розміщених один біля іншого. Бритва працює за допомогою роторного двигуна на одній швидкості. Потужність пристрою становить 100 Вт. Пристрій призначений лише для сухогогоління.
 
Купити Новий Харків НХ-8527 FANAT можна за доступною ціною, товар знаходиться в низькій ціновій категорії. Живлення машинки відбувається за допомогою підключення до мережі. Це зручно, так як у акумуляторних бритв завжди є шанс розрядитися в самий невідповідний час. Пристрій оснащений додатковим триммером для підрівнювання і прибирання дрібного волосся.

Електробритва чоловіча Харків НХ-8527 FANAT (Червона) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електробритва чоловіча Харків НХ-8527 FANAT (Червона) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електробритви чоловічі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електробритви чоловічі и купити Електробритва чоловіча Харків НХ-8527 FANAT (Червона) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електробритва чоловіча Харків НХ-8527 FANAT (Червона)

Система для гоління Роторна
Система живлення Мережа
Кількість головок для гоління 3 шт
Спосіб гоління Сухе
Дісплей Ні
Водонепроникний корпус Ні
Тример Висувний
Особливості Ні
Габарити 13.8 x 5.6 x 6.9 см
Вага 0.2 кг
Колір червоний

* Технічні характеристики Електробритва чоловіча Харків НХ-8527 FANAT (Червона) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електробритва чоловіча Харків НХ-8527 FANAT (Червона)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Харків НХ-8527 FANAT (Червона)

Код товару: 168020
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 150795
На замовлення, 1-3 дні
Sencor SMS4013RD 1333 грн
Код товару: 167986
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →