Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електробритва чоловіча Харків НХ-8503 Лідер (фіолетовий)

Код товару: 167979
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Харьков
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електробритви чоловічі Електробритва чоловіча Харків НХ-8503 Лідер (фіолетовий)

Новий Харків НХ-8503 «Лідер» - новинка від українського виробника електробритв, в яку додали всі передові технології. Доступне та комфортне гоління в будь-яких умовах.

Ціна: 1333 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Електробритва чоловіча Харків НХ-8503 Лідер (фіолетовий)

 Новий Харків НХ-8503 «Лідер» - новинка від українського виробника електробритв, в яку додали всі передові технології. Доступне та комфортне гоління в будь-яких умовах.

 
Триножова роторна система з дводоріжними плаваючими голками для гоління і сучасний потужний двигун - це запорука швидкого і чистого гоління без роздратування. Бритва точно повторює контури обличчя, а леза зрізають кожну волосинку біля самої основи. Тепер можна забути про набридлий бритвовий верстат або роздратування після використання електричної бритви.
 
Спеціально заточені ножі з високоякісної ультратонкої нержавіючої сталі ідеально видаляють якдовгі, так і короткі волоски. В результаті шкіра стає гладкою, як того бажає кожен чоловік. Як і належить приладам такого класу, електробритва Новий Харків НХ 8503 «Лідер» має подвійний тип живлення: від мережі та від акумулятора. На повну зарядку батареї потрібно 8 годин, що забезпечує подальшу безперервну роботу протягом 30 хв. Тому, неважливо, ви вирушаєте у тривалу подорож або відрядження – ця бритва виручить у будь-якій ситуації.
 
Бритва займе мінімум місця у вашій дорожній сумці, їй у будь-який момент можна скористатися однаково зручно в поїзді, літаку або на природі. Гарний функціональний дизайн, висока ергономіка корпусу з плавнимиконтурами та комбінацією гладких і рифлених поверхонь забезпечує зручне захоплення приладу під час гоління та обов'язково привернуть увагу енергійних та цілеспрямованих чоловіків, які ведуть активний спосіб життя.

Електробритва чоловіча Харків НХ-8503 Лідер (фіолетовий) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електробритва чоловіча Харків НХ-8503 Лідер (фіолетовий) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електробритви чоловічі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електробритви чоловічі и купити Електробритва чоловіча Харків НХ-8503 Лідер (фіолетовий) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електробритва чоловіча Харків НХ-8503 Лідер (фіолетовий)

Система для гоління Роторна
Система живлення Мережа/акумулятор
Кількість головок для гоління 3 шт
Комплектація Є
Спосіб гоління Сухе
Система автоматичного очищення Ні
Дісплей Ні
Водонепроникний корпус Ні
Тример Висувний
Особливості Ні
Вага 158 г
Колір Фіолетовий

* Технічні характеристики Електробритва чоловіча Харків НХ-8503 Лідер (фіолетовий) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електробритва чоловіча Харків НХ-8503 Лідер (фіолетовий)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Харків НХ-8503 Лідер (фіолетовий)

Код товару: 310936
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303106
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 167982
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →