Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

HARIO SKERTON PRO (MMCS-2B)

Код товару: 360676
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: HARIO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кавомолки HARIO SKERTON PRO (MMCS-2B)

Ручна кавомолка Skerton PRO MMCS-2В нова вдосконалена кавомолка відомої серії Скіртон. Її покращення стали дуже корисними для кожного з користувачів, чи то бариста в кав'ярні, чи домашній користувач.

Ціна: 2193 грн
шт

Опис товару HARIO SKERTON PRO (MMCS-2B)

 Ручна кавомолка Skerton PRO MMCS-2В нова вдосконалена кавомолка відомої серії Скіртон. Її покращення стали дуже корисними для кожного з користувачів, чи то бариста в кав'ярні, чи домашній користувач.

 
1. Завдяки стабілізації валу кавомолки, що обертає, за рахунок стабільної пластини яка міцно утримує вал кавомолки, стало набагато зручніше регулювання помелу. Тепер вам не потрібно відкручувати багато деталей, достатньо лише обертати регулятор помелу на кавомолці від дуже дрібного до великого.
 
2. Ручка, яка обертає вал кавомолки стала більш щільно з'єднатися з валом, що робить подрібнення легшим і швидшим на відміну від звичайної версії Скіртон.

HARIO SKERTON PRO (MMCS-2B) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити HARIO SKERTON PRO (MMCS-2B) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кавомолки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кавомолки и купити HARIO SKERTON PRO (MMCS-2B) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару HARIO SKERTON PRO (MMCS-2B)

Потужність 120
Місткість 100
Кількість ступеней помелу 2
Матеріал корпусу Стекло
Колір чёрный

* Технічні характеристики HARIO SKERTON PRO (MMCS-2B) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - HARIO SKERTON PRO (MMCS-2B)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HARIO SKERTON PRO (MMCS-2B)

Код товару: 73122
На замовлення, 1-3 дні
MPM MMK-05 2236 грн
Код товару: 310701
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330741
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →