Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Посудомийна машина Hansa ZIM 669 ELH

Код товару: 332148
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hansa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Посудомиючі машини Посудомийна машина Hansa ZIM 669 ELH

Посудомийна машина Hansa ZIM 669 ELH - повнорозмірна вбудована модель з місткістю до 14 комплектів посуду та електронним керуванням.

Ціна: 26832 грн
шт

Опис товару Посудомийна машина Hansa ZIM 669 ELH

Посудомийна машина Hansa ZIM 669 ELH - повнорозмірна вбудована модель з місткістю до 14 комплектів посуду та електронним керуванням.
 
SteamPower PRO
Ідеально чистий, сухий та гігієнічний посуд - все це можливо з удосконаленою системою очищення парою! Пара використовується у два етапи. Перший раз на початку циклу використовується пара між попереднім полосканням та основною мийкою. Вода нагрівається приблизно до 70°C, пара проникає глибоко, щоб розпушити сухий і важкий бруд, що значно покращує ефект миття зі стерилізуючою дією. Другий раз пар використовується безпосередньо перед закінченням циклу на початку фази сушіння програми (займає близько 5 хвилин). Парвиробляється з чистої води після останнього теплого ополіскування (тому посудомийна машина не споживає більше води), щоб зменшити кількість бактерій, продезінфікувати, зруйнувати клітинний бар'єр мікробів, що знижує їх кількість та запобігає зростанню мікробів на посуді, покращити блиск. Поверхня посуду дуже чиста та легше приймає ополіскувач, покращуючи результати сушіння. Ця функція доступна в таких програмах: Гігієнічна, "58 хв", Еко, Скло та Тиха.
 
OptiTime PRO
OptiTime PRO дозволяє точно встановити час миття посуду до офіційно зареєстрованого. Ми поспішаємо, бо скоро прибудуть гості? Скоротіть час циклу на 10, 20 чи 30%! Потрібно вимитидуже брудний посуд із кіркою? Підвищіть ефективність миття, збільште тривалість програми на 10, 20 чи 30%!
 
Клас енергоспоживання А+++
Ніхто не любить оплачувати свої рахунки за електроенергію. Hansa піклується про більші витрати, тому Hansa піклується про більш низьке енергоспоживання, а отже, нижчу витрату. Економія енергоспоживання для посудомийної машини класу A+++ на 62 кВтг більше на рік, ніж для посудомийної машини класу A+. Це означає до 59 циклів миття на рік при тому ж рівні енергоспоживання.
 
Оптимальний простір - 14 комплектів
Оптимізована місткість посуду машини означає, що за один цикл можна мити більше посуду. Двізручні полиці та модульне керування простором для закривання до 14 комплектів посуду. Ергономічне завантаження посуду вимагає миття з економією води та енергії без шкоди для миття та суші. Оптимізована місткість посудомийної машини означає, що за один цикл можна мити більше посуду. Дві зручні полиці та модульне керування простором для закривання до 14 комплектів посуду. Ергономічне завантаження посуду вимагає миття з економією води та енергії без шкоди для миття та суші.

Посудомийна машина Hansa ZIM 669 ELH Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Посудомийна машина Hansa ZIM 669 ELH в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Посудомиючі машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Посудомиючі машини и купити Посудомийна машина Hansa ZIM 669 ELH в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Посудомийна машина Hansa ZIM 669 ELH

Тип машини Полноразмерная
Спосіб встановлення Встраиваемая
Місткість комплектів 14
Клас енергоспоживання С
Комплектація Верхняя корзина
Держатель для противня
Нижняя корзина
Отделение для чашек
Полка для кухонной утвари
Полка для ножей
Третья корзина
Клас сушіння А
Тип керування Электронное
Дісплей Есть
Кількість програм 9
Тип сушіння Конденсационная
Витрати води 10 л
Стандартні програми миття Самоочистка
Стекло
Тихая
Авто
Быстрая мойка
Гигиеническая
58 мин
ECO
Замачивание
Спеціальні програми Гигиеническая
Тихая
Рівень шуму під час роботи 43 дБ
Захист від протікання Есть
Додаткова інформація Индикация времени
Индикатор наличия ополаскивателя
Таймер отсрочки запуска
LED индикация
Звуковой сигнал
Луч на полу
Наличия ополаскивателя
Наличия соли
Колір Белый
Розміри (ШхГхВ) 59.8 х 55 х 81.5 см
Вага 45.5 см

* Технічні характеристики Посудомийна машина Hansa ZIM 669 ELH можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Посудомийна машина Hansa ZIM 669 ELH

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hansa ZIM 669 ELH

Код товару: 7901
На замовлення, 1-3 дні
Aeg F 65410 MOP 26961 грн
Код товару: 15013
На замовлення, 1-3 дні
Bosch SKE 53M15 26961 грн
Код товару: 232422
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →