Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Посудомийна машина Hansa ZIM 647 TH

Код товару: 332011
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hansa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Посудомиючі машини Посудомийна машина Hansa ZIM 647 TH

Посудомийна машина Hansa ZIM 647 TH - повнорозмірна вбудована посудомийна машина з місткістю до 14 комплектів посуду та електронним керуванням.

Ціна: 18791 грн
шт

Опис товару Посудомийна машина Hansa ZIM 647 TH

Посудомийна машина Hansa ZIM 647 TH - повнорозмірна вбудована посудомийна машина з місткістю до 14 комплектів посуду та електронним керуванням.
 
SteamPower
Що, якби ми хотіли, щоб наш посуд був гігієнічно чистим і блискучим? Це здійснено зі SteamPower, системою, яка подає гарячу пару в кінці циклу миття посуду. Система виробляє пару в основному нагрівачі посудомийної машини на початку фази сушіння програми (займає близько 5 хвилин). Пара виробляється з чистої води після останнього теплого ополіскування (тому посудомийна машина не споживає більше води), щоб зменшити кількість бактерій, продезінфікувати, зруйнувати клітинний бар'єр мікробів, щознижує їх кількість і запобігає зростанню мікробів на посуді, покращує блиск. Поверхня посуду дуже чиста та легше приймає ополіскувач, покращуючи результати сушіння. SteamPower дозволяє використовувати пару під час вибраної програми.
 
OptiTime
OptiTime допомагає оптимізувати необхідний час миття. Ми могли б скоротити тривалість циклу миття, якби поспішали або посуд був не такий брудний. Якщо у нас дуже брудна посуд, ми могли б продовжити час програми і насолоджуватися ідеальними результатами.
 
Функція "Нагадування про очищення"
Запам'ятовує, коли потрібно мити посудомийну машину за нас - підраховує кількість циклів миття посуду, а потімчерез кожні 20 циклів нагадує нам про необхідний запуск "Самоочищення" для забезпечення стерильності, відмінних результатів миття та збільшення терміну служби посудомийної машини. Для максимальної гігієни без потреби пам'ятати.
 
ShineDose - електронне дозування ополіскувача
Запустили програму посудомийної машини, але миючий засіб не розподіляється належним чином, тому що кришка дозатора залишається закритою. Тут дозатор миючого засобу має ковзну заслінку, щоб запобігти цій проблемі, тому миючий засіб завжди вивільняється, коли це необхідно, для досягнення ідеальних результатів щоразу. Електронний дозатор ополіскувачазабезпечує ідеальну чистоту та блиск посуду завдяки автоматичному дозування потрібної кількості ополіскувача.
 
Низьке споживання води
Якщо ми дбаємо про навколишнє середовище та наш домашній бюджет, ми обов'язково оцінимо посудомийні машини, яким потрібно менше води за цикл без шкоди для чудових результатів. Це означає економію щоразу, коли ми користуємося посудомийною машиною. Економічна та екологічна мийка разом.

Посудомийна машина Hansa ZIM 647 TH Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Посудомийна машина Hansa ZIM 647 TH в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Посудомиючі машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Посудомиючі машини и купити Посудомийна машина Hansa ZIM 647 TH в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Посудомийна машина Hansa ZIM 647 TH

Тип машини Полноразмерная
Спосіб встановлення Встраиваемая
Місткість комплектів 14
Клас енергоспоживання A+++
Комплектація Верхняя корзина
Корзина для столовых приборов
Нижняя корзина
Отделение для чашек
Полка для кухонной утвари
Полка для ножей
Клас сушіння А
Тип керування Электронное
Дісплей Есть
Кількість програм 7
Тип сушіння Конденсационная
Витрати води 10 л
Стандартні програми миття Самоочистка
Тихая
Авто
Гигиеническая
60 мин
ECO
Замачивание
Рівень шуму під час роботи 44 дБ
Додаткова інформація Индикатор наличия ополаскивателя
Индикатор наличия соли
Индикация времени
Таймер отсрочки запуска
Отсрочка старта
Звуковой сигнал
Индикатор "Луч на полу"
LED индикация
Внутренняя поверхность из нержавеющей стали
Колір Белый
Розміри (ШхГхВ) 59.8 х 55 х 81.5 см
Вага 35 кг

* Технічні характеристики Посудомийна машина Hansa ZIM 647 TH можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Посудомийна машина Hansa ZIM 647 TH

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hansa ZIM 647 TH

Код товару: 284215
На замовлення, 1-3 дні
Bosch SMV 2ITX48E 18877 грн
Код товару: 360669
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 41063
На замовлення, 1-3 дні
Siemens SR 25E800 18963 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →