Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита HANSA FCMW53010

Код товару: 237851
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hansa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита HANSA FCMW53010

Hansa FCMW53010 поєднує в собі переваги газових та електроліт. У разі перебоїв із подачею газу або електрики з комбінованою плитою ваші близькі не залишаться без обіду. Крім того, любителям випічки відомо, що саме в електричній духовці торти та пироги випікаються набагато краще, ніж у газовій.

Ціна: 10191 грн
шт

Опис товару Кухонна плита HANSA FCMW53010

Hansa Hansa — відомий європейський бренд побутової техніки, доступний у більш ніж 20 країнах світу. Майже 70-річний досвід у виробництві побутової техніки дозволив розробити широкий та різноманітний асортимент побутової техніки, який вдало поєднує передові технології, унікальні функції та витончений дизайн. Hansa виглядає стильно не тільки завдяки унікальному дизайну, але насамперед завдяки підбору високоякісних матеріалів, які Hansa використовує, а також до уваги до кожної деталі. Найважливіше для компанії, це визнання та довіра покупців. Hansa постійно задовольняє їхні бажання за допомогою більш ефективних рішень, щоб зробити роботу по дому ще простіше, і щоб вона приносилазадоволення. Hansa У місті Вронки заснована електромашино-будівельна компаніяСтворено бренд HansaКількість вироблених кухонних плит перевищила 1 мільйон на рікВідкриття багатоярусного складу — одного з найсучасніших складів у ЄвропіВироблено першу газово-вугільну плитуПридбання датського бренду Gram техніка для дому або кухні виробництва компанії Hansa має всі якості, які вам потрібні: надійність, ефективність, довговічність і стиль. Продукти Hansa визнані за їх високу стабільну якість, яка підтверджена численними сертифікатами, відповідають міжнароднимнорм. Що дозволяє покупцям бути впевненими у своєму виборі. Hansa Дизайн, що встановлює тенденцію Бренд Hansa неодноразово ставав лауреатом престижних міжнародних премій, наприклад як Red Dot Award у 2015 році за новий ексклюзивний асортимент вбудованої побутової техніки UniQ та лауреат премії Best of the Best Product Design Award у 2012 році у сфері дизайну у світі. Hansa З думкою про майбутнє Кожен етап виробництва, як і кожна вироблена техніка на заводі Ханса, проходять багатоступінчастий контроль. Таким чином, кожна деталь, вироблена на заводі Hansa, відповідає нормам безпеки, енергоефективності, а також усім сучасним екологічним стандартам.визнаним у ЄС.

Кухонна плита HANSA FCMW53010 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита HANSA FCMW53010 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита HANSA FCMW53010 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита HANSA FCMW53010

Тип Газова
Тип духовки Електро
Кількість газових пальників 4 шт.
Кількість електричних вогнепальних сил Ні
Об'єм духовки 67 л
Гриль Ні
Конвекція Ні
Керування Механічне
Газовий контроль духовки Ні
Тип очищення духовки Емаль легкого очищення
Газ-контроль конфорок Є
Індикатор залишку тепла Ні
Захисне відключення Ні
Колір Білий
Вага Вага 41 кг
Вага в упаковці 45 кг
Розміри Розмір ШхГ 50x60 см
Габарити 85 x 50 x 60 см
Габарити в упаковці (ВхШхГ) 97.5 x 53.5 x 68 см
Особливості Конфорка ліва передня: діаметром 9 см
Конфорка ліва ззаду: діаметром 6.5 см
Конфорка права передня: діаметром 4 см
Конфорка права задня: діаметром 6.5 см

* Технічні характеристики Кухонна плита HANSA FCMW53010 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита HANSA FCMW53010

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HANSA FCMW53010

Код товару: 155210
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 85113
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360330
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →