Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита HANSA FCGX53021

Код товару: 318930
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hansa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита HANSA FCGX53021

Кухонна плита HANSA FCGX53021 - окрема газова плита з привабливим сучасним дизайном у кольорі нержавіючої сталі та механічним управлінням.

Ціна: 14104 грн
шт

Опис товару Кухонна плита HANSA FCGX53021

Кухонна плита HANSA FCGX53021 - окрема газова плита з привабливим сучасним дизайном у кольорі нержавіючої сталі та механічним управлінням.
 
Клас енергоспоживання А
Hansa дбає про навколишнє середовище, застосовуючи поряд з новітніми технологіями екологічні рішення. Тому всі кухні, духові шафи та плити мають клас енергоспоживання А. Найвищий клас енергоспоживання А гарантує найнижчі рахунки за електрику.
 
Міцні чавунні решітки
Чавунні решітки більш довговічні та міцніші і їх дуже легко утримувати в чистоті, що гарантує просте та безпечне використання.
 
Рівномірне запікання
Покращенавнутрішня геометрія духової шафи забезпечує рівномірну температуру всередині навіть для випікання великої партії на трьох рівнях. Будьте впевнені, все буде просмажено з усіх боків.
 
Емаль, що легко очищається
Це рішення зберігає внутрішню частину чистої, а також забезпечує простоту у використанні, так як за гладкими поверхнями легше доглядати. Ми використовуємо емаль, що легко очищається, як стандартна у всіх наших духових шафах.
 
Хромовані напрямні
Напрямні з нержавіючої сталі забезпечують надійне положення дека в духовці і легкість його переміщення, коли необхідно щось на нього покласти або з нього прибрати.Направляючі можна знімати та мити в посудомийній машині.
 
Вертел
Корисне пристосування для приготування м'ясних страв із хрусткою та золотистою скоринкою, особливо рекомендується для м'яса та птиці. Найкращого ефекту можна досягти, використовуючи рожен разом із грилем, або грилем та верхнім нагрівачем (супер гриль).
 
Газ-контроль
Якщо вогонь випадково згас, конфорка миттєво припинить подачу газу. Завдяки цьому готування завжди буде безпечним.
 
Скляна кришка
Спеціально розроблена захисна скляна кришка забезпечує безпеку та комфорт під час експлуатації.
 
Рецепти на дверцятах
Рецепти на внутрішнійосторонь дверцят духової шафи – це практичний посібник, який завжди у вас під рукою. Це інформація про страву, температуру, спосіб і час його приготування.
 
Висувна скринька для посуду на роликових направляючих
Розташований під духовою шафою ящик має ролики, завдяки чому його легко висувати. Це ідеальне місце для зберігання посуду, каструль або сковорідок.
 
Поворотна ручка автоматичного запалювання
Поворотна ручка запалювання – дуже зручне рішення. Просто натисніть на ручку та поверніть її, щоб почати готувати. Вогонь загориться автоматично.
 
Литва для випічки
Гексагональна структура листа Procook, розробленакомпанією Hansa, це сучасне рішення для приготування здоровішої та смачнішої їжі. Цього вдалося досягти за допомогою спеціальних заглиблень у формі сот. Крім того, використовується антипригарна емаль. Завдяки такому рішенню шматочки м'яса не прилипають до поверхні, або готуються у власному соку під час смаження. Технологія procook - ще одне зручне та здорове рішення, яке ми пропонуємо.

Кухонна плита HANSA FCGX53021 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита HANSA FCGX53021 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита HANSA FCGX53021 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита HANSA FCGX53021

Тип Газова
Тип духовки Газова
Кількість газових пальників 4
Об'єм духовки 60 л
Гриль Є
Тип очищення духовки Каталітичний
Двері Відкидна незнімна
Газ-контроль конфорок Є
Скло 2
Зони нагріву Конфорки
Режими духовки Термостат
Вертел
Електрогриль
Колір Нержавіюча сталь
Вага 35 кг
Розміри Розміри (ШхГхВ), см: 50 x 60 х 85
Особливості Підсвічування духовки
Рецепти на дверцятах духовки
Система охолодження Cool front
Висувна посудна ящик на роликах
1 деко РroCook
Скляна кришка
Чавунні грати
Ящик для посуду

* Технічні характеристики Кухонна плита HANSA FCGX53021 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита HANSA FCGX53021

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HANSA FCGX53021

Код товару: 332750
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 334333
На замовлення, 1-3 дні
Gorenje GK 5A41WF 14190 грн
Код товару: 361974
На замовлення, 1-3 дні
Gorenje GK5C60BJ 14190 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →