Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа Hansa BOEW 684097

Код товару: 230278
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hansa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа Hansa BOEW 684097

Ідеальна обсмажування або випічка - це не тільки гарні кулінарні навички, для початку нам потрібна підходяща духова шафа.

Ціна: 13072 грн
шт

Опис товару Вбудована духова шафа Hansa BOEW 684097

 З BakingPro System ™ нам не потрібно турбуватися про нерівномірно запечені пироги або надто засмажене м'ясо! Тістечка і пироги завжди ідеальні в центрі і не надто засмажені по краях, з рівномірним розподілом тепла і температури по всій порожнині духовки. Навіть ті частини страви, які знаходяться ближче до дверцят духової шафи, будуть відмінно приготовлені завдяки великим зміщеним нагрівачам, розташованим поруч із передньою частиною духової шафи. Духова шафа тепер більша, ніж раніше, і має більше рівнів випікання, щоб одночасно готувати більше страв. Розміри деко для випікання та запікання також збільшилися, і оновлений повітряний вентилятор швидше нагріває духову шафу:150°C лише за 3 хвилини! Нова система ламп на верхній стінці камери духової шафи робить перевірку вашого приготування ще простіше, ніж раніше. Ультрасучасні покращені духові шафи: для кращої якості випікання та запікання.

Ви постійно поспішаєте, і Вам не вистачає часу на все? Функція дозволяє швидко нагріти духовку до вибраної температури. Духовка нагрівається до 150 ° C всього за 3 хвилини! Ви можете включити її за хвилину до того, як розпочати випікання, і бути впевненими в тому, що все встигнете вчасно!
Покращений дизайн духовки забезпечує ідеально рівномірний розподіл тепла всередині. Тепер ми можемо зробити багато випічки і бути впевненими, що все рівномірноприготується. З цією духовкою великого об'єму Ви може зробити більше 100 кексів за один раз! Ми також можемо легко сушити гриби та фрукти або випікати одночасно на кількох рівнях духової шафи.
Температурний діапазон від 30 до 280°C можна використовувати будь-яким способом. Низькі температури ідеально підходять для приготування тесту, що повільно підходить, або для готування «під вакуумом». Високі температури призначені для виготовлення м'яса або піци.

Вбудована духова шафа Hansa BOEW 684097 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа Hansa BOEW 684097 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа Hansa BOEW 684097 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа Hansa BOEW 684097

Тип електричний
Об'єм 77 л
Енергоспоживання клас енергоспоживання A
споживання електроенергії 0,99 кВт/год
Споживання електроенергії у режимі очікування 1 Вт
Керування механічне
Тип перемикачів:
поворотні
сенсорні
утоплювані
Система очищення пором
Телескопічні напрямні Частково висуваються телескопічні напрямні на 1-му рівні
Гриль Тип гриля електричний
Потужність грилю 1500 Вт
Конвекція Є
Особливості Є
Кількість дверних окулярів 3
Режими Швидке нагрівання духовки
Верхня + нижнє нагрівання + конвекція
гриль
Гриль + верхнє нагрівання
Гриль + верхнє нагрівання + конвекція
нижнє нагрівання
розморожування
Колір Білий
Габарити Висота 59,5 см
ширина 59,5 см
глибина 57,5 ​​см
Висота вбудовування 59,5 см
Ширина вбудовування 56 см
глибина вбудовування 56 см

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа Hansa BOEW 684097 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа Hansa BOEW 684097

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hansa BOEW 684097

Код товару: 237784
На замовлення, 1-3 дні
HANSA BOES684001 13115 грн
Код товару: 153592
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360288
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →