Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа Hansa BOESS 697622

Код товару: 265626
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hansa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа Hansa BOESS 697622

Вбудована духовка Hansa BOESS 697622 - електрична незалежна духова шафа з об'ємом 77 літрів.

Ціна: 17931 грн
шт

Опис товару Вбудована духова шафа Hansa BOESS 697622

Вбудована духовка Hansa BOESS 697622 - електрична незалежна духова шафа з об'ємом 77 літрів.
 
Двері духовки оснащені потрійним склінням - внутрішнє скло відбиває тепло, захищаючи зовнішнє скло від перегріву. Забезпечте безпеку всім мешканцям Вашої оселі.
 
Рефлекторне скло - відбивне скло у внутрішній частині дверей, яке значно знижує температуру зовнішньої частини дверей на 15%.
 
За допомогою функції Супергриль, Ви зможете приготувати великі порції м'яса, які будуть м'якими всередині та одночасно хрусткими зовні. Для цього встановіть одну з функцій духовки: гриль + верхній нагрівач.
 
Завдяки стабільній тарівномірної температури по всій духовці Ваша тендітна випічка і суфле будуть готуватися ідеально.
 
Ваше тісто більше ніколи не будуть не пропечені зсередини або підгоріли зовні. Рішення, яке застосовується у духовці Hansa, забезпечує необхідну циркуляцію повітря усередині камери. Завдяки цьому Ви можете бути впевненим у тому, що тісто буде рівномірно рум'яне та повністю пропечеться.
 
Завдяки надзвичайно гладкій поверхні емалі, очищення проходить швидко та легко. Все, що потрібно зробити, - це налити 0,5 л води у форму для запікання, поставити її в духовку і встановити температуру 50 °C, а час - 30 хвилин. Коли пара пом'якшить весь бруд у порожнині духовки, Ви можете безпраці протерти внутрішню поверхню вологою ганчіркою, і Ви знову отримаєте гладку та блискучу поверхню.
 
Двері духовки Hansa оснащені спеціальними петлями, які дозволяють швидко та легко знімати. За допомогою затискачів Ви можете зняти дверцята та безпечно їх очистити. Знявши дверцята, Ви отримаєте найкращий доступ до внутрішньої частини духовки та зможете легко її очистити.
 
Кільцевий нагрівальний елемент розташований навколо вентилятора. Нова функція HotAir забезпечує покращений розподіл тепла та постійну циркуляцію повітря, внаслідок якої ми отримуємо ефект ідеально розподіленого повітря та рівномірної температури у всіх точках камери духового.шафи.
 
Тепер з духовкою Hansa вам не потрібно переглядати куховарські книги, щоб дізнатися, як приготувати ту чи іншу страву. На внутрішній стороні дверцят духовки Ви знайдете практичне керівництво, яке підкаже, яку температуру і час випікання вибрати для приготування тієї чи іншої страви. Зручність у межах легкої досяжності.
 
Дбаючи Ваш бюджет і навколишнє середовище, в духовці Hansa ми впровадили рішення, які гарантують менше споживання електроенергії і, отже, менші рахунки.
 
Чистка духовки - це те, що Вам напевно не приносить задоволення. Для полегшення очищення внутрішня поверхня духовок Hansa покритаспеціальною емаллю EasyClean без пір та вм'ятин, яка запобігає накопиченню бруду та жиру.
 
Зачинена дверна планка захищає від попадання бруду всередину. Планку дуже легко зняти, коли потрібно ретельніше очищення.
 
Вам більше не знадобиться відкривати дверцята для того, щоб перевірити, чи все гаразд з Вашою стравою. Світло висвітлює всю духовку для чіткого огляду процесу приготування. Це зручно, все чудово видно, не відчиняючи двері та не знижуючи температуру.
 
Спеціальне гідрофобне покриття листового металу з використанням нанотехнологічних розчинів запобігає прилипання до нього жиру та бруду, а чищення стає простіше, ніж будь-колираніше.
 
Ви зможете забути про нерівномірно запечений тест або занадто сухе м'ясо. І все це завдяки точно спроектованому розподілу тепла та стабільній температурі всередині печі, які гарантують, що Ваші кекси ніколи не будуть недопечені всередині або обгорілі з обох боків.
 
Цілих 11 корисних функцій серед яких Швидке розігрів та Розморожування. Відтепер миттєве нагрівання духовки, приготування страви на грилі або розморожування порції м'яса - це прості речі, які Ви можете зробити на кухні.
 
Ви можете встановити температуру та функцію випічки в духовці за допомогою ергономічних регуляторів, а завдяки сенсорному управлінню ви можете точновстановити час випікання. Дисплей запам'ятає за Вас, коли страву потрібно вийняти з духовки, і навіть вимкне її, коли настане час, подавши звуковий сигнал користувачу.
 
Температура всередині досягне позначки 150 °C лише за 3 хвилини. Ви можете включити її перед початком випікання і бути впевненим, що всі будуть готові вчасно.
 
Духовка Hansa - це, перш за все, практичні рішення, що слугують Вашому комфорту. Хромовані напрямні дозволять вам легко та безпечно висунути та вставити листи.
 
На кухні важливий не тільки комфорт, а й безпека. А спеціальні напрямні забезпечують надзвичайно зручний доступ до листа – їхнє висування досягає 75%! Цеозначає, що ви можете легко витягти більшу частину листа. І навіть коли він гарячий і сильно навантажений, Ви уникнете опіків.
 
Вибрати ідеальні параметри випічки для риби, яловичини, овочів чи піци тепер не проблема. У духовці Hansa дев'ять рівнів напрямних. Для кожного блюда знайдеться своє місце.
 
Утоплювані та ергономічні перемикачі значно полегшують чищення панелі керування духовки. Заховані елементи не брудняться так сильно. З цього моменту панель управління буде не лише функціональною, але завжди чистою!

Вбудована духова шафа Hansa BOESS 697622 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа Hansa BOESS 697622 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа Hansa BOESS 697622 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа Hansa BOESS 697622

Тип Електрична
Об'єм 77 л
Керування Програматор: електронний
Перемикачі : утоплювані з підсвічуванням
Дисплей Є
Система очищення Очищення парою
Телескопічні напрямні Є
Потужність, Вт 3600 Вт
Гриль Є
Особливості Є
Кількість дверних окулярів 3
Режими вентилятор; верхній нагрівач; нижній нагрівач; верхній + нижній нагрівач; гриль; гриль + верхній нагрівач; вентилятор + кільцевий нагрівач; вентилятор + кільцевий нагрівник + нижній нагрівник; вентилятор + гриль; гриль + верхній нагрівач + рожен; гриль + рожен; вентилятор + верхній нагрівач + нижній нагрівач
Колір Чорний

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа Hansa BOESS 697622 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа Hansa BOESS 697622

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hansa BOESS 697622

Код товару: 317074
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325844
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360381
На замовлення, 1-3 дні
BOSCH HBJ 517SG0R 18060 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →