Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа Hansa BOES 68405

Код товару: 75882
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hansa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа Hansa BOES 68405

Об'єм 66 л
Управління Сенсорне
Система очищення Емаль легкого очищення
Внутрішнє покриття емаль
Дисплей Є
Клас енергоспоживання А
Енергоспоживання 0,79 кВт/год
Кількість програм 8
Тип грилю Електричний
Потужність грилю 2000 Вт
Кількість стекол дверцят 3

Ціна: 10320 грн
шт

Опис товару Вбудована духова шафа Hansa BOES 68405

 Завдяки своєму сучасному дизайну електричний духовий шафа  ідеально впишеться в інтер'єр будь-якої кухні. Панель глибокого чорного кольору прикрашає елегантну ручку з нержавіючої сталі. Потрійне скління дверцят і вентилятор системи охолодженняI-Coolзапобігають нагріванню дверцят духовки під час приготування, виключаючи тим самим можливість отримання опіків, а також позбавляючи приміщення від жару. Елементи управління, що утоплюються, оснащені підсвічуванням червоного кольору.

Регулювання режимів роботи та вибір необхідної температури здійснюється за допомогою інтуїтивно зрозумілого та простого сенсорного управління, а також електронного програматора Easy Control. На панелі керування розмістився великий та багатофункціональний дисплей із вбудованою фоторамкою. За допомогою екрану Ви зможете не лише легкокерувати процесами приготування та виставляти необхідні налаштування, а також переглядати улюблені фотографії в режимі слайд шоу. Вбудований USB порт дозволить Вам додавати нові рецепти приготування, які можна знайти на офіційному сайті виробника.

Серед безлічі режимів і програм варто відзначити функцію розморожування та швидкого приготування. Наявність гриля дає можливість готувати соковиті та ароматні страви з апетитною та рум'яною хрусткою скоринкою. Знімне скло дверцят та емаль легкого очищення забезпечують простоту догляду за пристроєм. Модель HANSA BOES 68405 оснащеналистами ProCook, які не згортаються і не деформуються при високих температурах, що гарантує великий термін експлуатації. Завдяки особливій конструкції гаряче повітря циркулює між деком та стравою, забезпечуючи ідеальний результат приготування.

Вбудована духова шафа Hansa BOES 68405 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа Hansa BOES 68405 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа Hansa BOES 68405 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа Hansa BOES 68405

Тип Електрична
Об'єм 58
Енергоспоживання А
Керування кнопки
Дисплей є
Система очищення емаль
Потужність, Вт 1200
Гриль є
Конвекція є
Колір чорний
Габарити 59.5x59.5x57.5 см

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа Hansa BOES 68405 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа Hansa BOES 68405

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hansa BOES 68405

Код товару: 362006
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302907
На замовлення, 1-3 дні
Bosch HBF 011BR0Q 10363 грн
Код товару: 318928
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →