Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня HANSA BHMI611302

Код товару: 252096
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hansa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня HANSA BHMI611302

Матеріал поверхні Нержавіюча сталь Матеріал решіток Чавун Максимальна потужність підключення 6600 Вт кВт Розміри ніші для вбудовування (ШхГ) 56 х 49 см см

Ціна: 7396 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня HANSA BHMI611302

 Комбінована поверхня Hansa BHMI 611302 - комбінована газова варильна поверхня для невеликих приміщень від компанії Hansa. Прилад буде чудовим доповненням до вашої оселі, така робоча поверхня відмінно підійде для інтер'єру будь-якої кухні. Плита має чотири конфорки різних потужностей, одна електрична конфорка, одна газова з підставкою WOK, дві звичайні газові. Конфорки італійського виробника типу SABAF мають тривалий гарантований термін служби та відмінну якість. особливості роботи Hansa BHMI 611302 працює за принципом газового нагріву конфорок. Плита має можливість дбайливо нагрівати кухонне начиння з будь-якого матеріалу. Керується плита за допомогою двох важелів перемикачівз вогнетривкого матеріалу – бакеліта. Така класична варильна поверхня буде прекрасним доповненням до кожної кухні, адже плита - один із найзатребуваніших елементів їхнього кухонного начиння. Елегантний дизайн Hansa BHMI 611302 – це втілення елегантності та символ кухні кожного будинку, незамінний кухонний предмет. Ця модель поєднує в собі мінімалізм та стиль, а також ефективну роботу. Плита має поверхню з емальованого матеріалу європейської якості та дві ефективні конфорки. Поверхня оснащена особливим стилем, що запам'ятовується, виконана в класичному оформленні, кожна конфорка має круглу форму. функції Hansa BHMI 611302 можна купити за оптимальною ціною, товар знаходиться в середній ціновійкатегорії. Плита оснащена функцією захисту від переливу, таймером, індикатором залишкового тепла та функцією автоматичного вимкнення. Чавунні грати на плиті мають довгий термін служби, добре чистяться.

Вбудована поверхня HANSA BHMI611302 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня HANSA BHMI611302 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня HANSA BHMI611302 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня HANSA BHMI611302

Тип поверхні варильна поверхня
Всього пальників, ПК Кількість газових конфорок 3
З них WOK-конфорок (турбо) 1
Кількість чавунних конфорок 1
Перемикачі Поворотні перемикачі
Газовий контроль Є
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій нержавіюча сталь
Колір кадру нержавіюча сталь
Розміри (SHG) Габарити (ШхГ) 59x52 см
Розміри для вбудовування (ШхГ) 560x490 мм

* Технічні характеристики Вбудована поверхня HANSA BHMI611302 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня HANSA BHMI611302

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HANSA BHMI611302

Код товару: 124754
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209671
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 38926
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →