Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня HANSA BHGI610502

Код товару: 237776
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hansa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня HANSA BHGI610502

Безпечна експлуатація нової Hansa BHGI610502. Сучасна система газ-контролю подбає, щоб експлуатація плити була максимально безпечною. Як тільки полум'я гасне, система автоматично припиняє подачу газу. Також варто звернути увагу на вбудований електрозапалювання, завдяки якому вам не доведеться вручну розпалювати полум'я, досить просто натиснути кнопку.

Ціна: 6407 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня HANSA BHGI610502

     Не уявляєте свого життя без кулінарії? Тоді варильна поверхня Hansa BHGI610502 вас точно зацікавить. Це газовий пристрій, який чудово підійде як професіоналам, так і новачкам. Зручне механічне керування дозволить налаштовувати роботу плити легким рухом руки. При цьому апарат не відрізняється складною автоматикою, завдяки чому практично не ламається.
Конфорки 
Варкова поверхня має 4 газові конфорки. Це дозволить готувати відразу кілька страв, заощаджуючи тим самим час та сили. Всі конфорки мають різну потужність та розмір, завдяки чому ви зможете максимально оптимізувати свою роботу, не витрачаючи зайвіресурси.
Безпечна експлуатація нової Hansa BHGI610502 
Сучасна система газ-контролю подбає, щоб експлуатація плити була максимально безпечною. Як тільки полум'я гасне, система автоматично припиняє подачу газу. Також варто звернути увагу на вбудований електрозапалювання, завдяки якому вам не доведеться вручну розпалювати полум'я, достатньо просто натиснути кнопку.
Зовнішні характеристики 
Hansa BHGI610502 відрізняється досить компактними розмірами, завдяки яким плиту легко розмістити в будь-якому куточку кухні. До того ж лаконічний дизайн відмінно впишеться в кімнатний інтер'єр, і радуватиме око при кожному погляді. Особливої ​​уваги заслуговуєсталеве покриття, яке відрізняється високою міцністю до пошкоджень та подряпин, а також легко очищається від будь-яких забруднень.

Вбудована поверхня HANSA BHGI610502 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня HANSA BHGI610502 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня HANSA BHGI610502 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня HANSA BHGI610502

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Праворуч внизу
Всього пальників, ПК 4
Передня ліва конфорка: 9.8 см (2,8 кВт)
Задня ліва конфорка: 7.3 см (1,8 кВт)
Передня права конфорка: 5.3 см (1 кВт)
Задня права конфорка: 7.3 см (1,8 кВт)
Перемикачі Механічні
Таймер каміна Ні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Нержавіюча сталь
Розміри (SHG) 59 х 52 см (висота: 5,2 см)
вага, кг 8,3 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня HANSA BHGI610502 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня HANSA BHGI610502

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HANSA BHGI610502

Код товару: 50727
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 86845
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219170
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →