Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Гиря пластикова TA-5734-2 2кг Pink

Код товару: 186270
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Гантелі та ваги Гиря пластикова TA-5734-2 2кг Pink

Шукаєте недорогий універсальний снаряд, щоб розвивати м'язи та позбавлятися зайвої ваги в рамках одного тренування? Тоді вам варто звернути увагу на пластикову гирю TA-5734-2 2 кг.

Ціна: 473 грн
шт

Опис товару Гиря пластикова TA-5734-2 2кг Pink

 Призначення

Тренування з гирями розвивають силу, міць, витривалість та почуття рівноваги. При цьому практично будь-яка вправа, крім на цільову групу м'язів, змушує працювати всю мускулатуру, у тому числі м'язи черевного преса. Завдяки такому всебічному впливу, гирі є чудовим варіантом для опрацювання всього тіла за коротке тренування. Саме тому їх можна побачити і у великих фітнес-центрах, і у домашніх спортивних куточках. До того ж простота використання робить їх ідеальним варіантом вільної ваги як для новачків, так і для просунутих спортсменів.
 
Опис
Гиря є сферичним тілом правильної форми з рукояттю,виготовлене із високоякісного пластику методом лиття. Даний матеріал відрізняється стійкістю до механічного впливу та зносу, що забезпечує спортивному снаряду тривалий термін експлуатації. Як вагове навантаження використовується цементний наповнювач. Ручки цих гир мають гладку поверхню та ергономічну форму для запобігання мозолям та вислизання навіть з вологих рук. Гиря ретельно відкалібрована за вагою, що відповідає значенню, тисненому на корпусі.
 
Переваги:
Висока якість виготовлення забезпечує тривалу експлуатацію.
Більш економний варіант у порівнянні з чавунними аналогами.
Підходить для користувачів зрізним рівнем підготовки.

Гиря пластикова TA-5734-2 2кг Pink Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Гиря пластикова TA-5734-2 2кг Pink в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Гантелі та ваги купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Гантелі та ваги и купити Гиря пластикова TA-5734-2 2кг Pink в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Гиря пластикова TA-5734-2 2кг Pink

Тип Гиря
Вага 2 кг
Забарвлення Pink
Обладнання 1 шт
Покриття Пластик, наповнення цемент

* Технічні характеристики Гиря пластикова TA-5734-2 2кг Pink можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Гиря пластикова TA-5734-2 2кг Pink

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Гиря пластикова TA-5734-2 2кг Pink

Код товару: 253789
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 255770
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 314732
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →