Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Свердлильний верстат GTM SCY-26/3EBM

Код товару: 163176
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: GTM
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Свердлильні верстати Свердлильний верстат GTM SCY-26/3EBM

Установка алмазного свердління GTM SCY-26/3EBM – це першокласний інструмент, який підійде для професійних умов. Варто акцентувати Вашу увагу на тому. що дриль алмазного буріння відрізняється високою продуктивністю, що забезпечується її потужними двигуном та редуктором. Крім того, дриль функціональний, так що Ви легко підберете оптимальний режим для будь-якої поставленої задачі. Купити дриль алмазного буріння GTM SCY-26/3EBM вигідно, так як інструмент не просто продуктивний, працювати з цим буде просто, комфортно. Навіть за повної відсутності досвіду експлуатації Ви зможете за короткий час освоїти такий інструмент.

Ціна: 15136 грн
шт

Опис товару Свердлильний верстат GTM SCY-26/3EBM

Мокре свердління

Поставлений дриль алмазного буріння може виконувати свердління не тільки сухе, але й мокре. Таким чином, вона ідеально підійде для буріння у залізобетоні, природному камені та асфальті. Такий інструмент дозволить Вам досягти бажаного результату швидко, при цьому він дає можливість працювати в щадному режимі для оснащення.

Захист від перевантаження

Двигун розрахований на тривалі високорівневі навантаження. Такий інструмент можна використовувати у інтенсивному режимі. Купити дриль алмазного буріння GTM SCY-26/3EBM вигідно, тому що у двигуна передбачена система захисту від перевантаження. Навіть при інтенсивному використанні ву разі аварійної ситуації він залишиться неушкодженим.

Посилений редуктор у металевому корпусі

Зверніть увагу, дриль алмазного буріння обладнаний редуктором, який повністю виконаний з металу. Такий підхід забезпечує максимально високу надійність для дриля, тому купити GTM SCY-26/3EBM можна для експлуатації в жорстких умовах. Щоб запобігти пошкодженню від ударів, захистити шестерні від бруду, пилу, дриль обладнаний металевим редуктором.

Система плавного пуску

Плавний розгін інструменту забезпечує якісне використання дриля. Таке рішення зробило дриль плавним у використанні, забезпечило його довговічність, надійність. Висока потужність двигуна ненадає високого навантаження на мережу завдяки значному зниженню ступеня пускового навантаження. Крім того, знос основних вузлів, у тому числі мотора, редуктора, значно нижчий за рахунок плавного старту.

Захисна фрикційна муфта

Муфта запобігає зворотному удару при заклинюванні оснастки в отворі, ми рекомендуємо Вам купити дриль алмазного буріння для якісної роботи. GTM SCY-26/3EBM із запобіжною муфтою куди безпечніша, надійніша, коли йдеться про експлуатацію інструменту.

7 причин купити дриль алмазного буріння GTM SCY-26/3EBM

  1. Обладнана високопотужним двигуном.
  2. Посилений тришвидкісний редуктор.
  3. Система плавного запуску двигуна.
  4. Захист віднавантаження.
  5. Запобіжна муфта.
  6. Ергономічне виконання рукоятки.
  7. Можливість мокрого буріння.

Комплектація

  • Встановлення алмазного свердління;
  • картонна коробка;
  • інструкція з експлуатації;
  • гарантійний талон

Свердлильний верстат GTM SCY-26/3EBM Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Свердлильний верстат GTM SCY-26/3EBM в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Свердлильні верстати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Свердлильні верстати и купити Свердлильний верстат GTM SCY-26/3EBM в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Свердлильний верстат GTM SCY-26/3EBM

* Технічні характеристики Свердлильний верстат GTM SCY-26/3EBM можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Свердлильний верстат GTM SCY-26/3EBM

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GTM SCY-26/3EBM

Код товару: 221623
На замовлення, 1-3 дні
GTM DB-30 20769 грн
Код товару: 163174
На замовлення, 1-3 дні
GTM DK-182 23177 грн
Код товару: 164813
На замовлення, 1-3 дні
GTM DK-182/45 31003 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →