Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг GTM JN 508

Код товару: 254758
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: GTM
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг GTM JN 508

GTM JN 501 - промисловий пилосос для збирання сухого та вологого сміття, а також збору води. Сертифікований для роботи з пилом класу L. Працює від побутової електромережі з напругою 220 В. Його контейнер має ємність 30 літрів, чого достатньо для поглинання грубого або дрібного сміття.

Ціна: 7095 грн
шт

Опис товару Порохотяг GTM JN 508

GTM JN 508 - промисловий пилосос для збирання сухого та вологого сміття, а також збору води. Сертифікований для роботи з пилом класу L. Працює від побутової електромережі з напругою 220 В. Його контейнер виготовлений з нержавіючої сталі і має ємність 30 літрів, чого достатньо для поглинання грубого або дрібного сміття. Конструкція пилососа дозволяє підключати до нього електроінструмент для збору сміття під час роботи. Максимальна потужність інструменту може становити 2000 Вт. Пилосос має можливість роботи у 3 режимах: з мішком, без мішка та з водяним фільтром. Пилосос комплектується якісним HEPA-фільтром. Є вбудована система напівавтоматичного очищення фільтра. Пилосос GTM JN 508 поставляється в картонній упаковці з набором аксесуарів для збирання.

Порохотяг GTM JN 508 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг GTM JN 508 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг GTM JN 508 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг GTM JN 508

Тип Промисловий
живлення акумулятор
споживана потужність 1,4 кВт
Витрата повітря повітряний HEPA-фільтр
Об'єм контейнера для сміття 30 л
Об'єм рідини 30 л
Клас основного фільтра для пилу Л
Додатково комплект для роботи із водяним фільтром; адаптер для підключення електроінструменту; багаторазовий мішок; картонна упаковка.
Вага 9кг

* Технічні характеристики Порохотяг GTM JN 508 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг GTM JN 508

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GTM JN 508

Код товару: 146033
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 220854
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 116434
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →