Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Груша пневматична Каплевидна підвісна ELS BO-6316 Чорна

Код товару: 223992
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Everlast
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бокс -мішки та груші Груша пневматична Каплевидна підвісна ELS BO-6316 Чорна

Тип: груша пневматична краплеподібна підвісна. Матеріал: верх-поліуретан PU, латекс. камери. Діаметр: 14,5 см. Висота: 27 см. Вага: 350 г. Призначення: відпрацювання швидкості ударів та витривалості в класичному та тайському боксі. Бренд: EVERLAST.

Ціна: 473 грн
шт

Опис товару Груша пневматична Каплевидна підвісна ELS BO-6316 Чорна

 Швидко втомлюєтеся в стійці? Чи вважаєте, що потрібно попрацювати над точністю ударів? Вам допоможуть вправи із грушею пневматичної краплеподібної підвісної.

Призначення
 Снаряд призначений для користувачів із будь-яким рівнем підготовленості. Завдяки вправам на підвісній груші розвиваються рефлекси, швидкість, координація рухів та витривалість. Подібне спорядження є незамінним обладнанням для будь-якої професійної або аматорської школи боксу.
Опис снаряда
Груша виготовлена ​​з надзвичайно стійкого до пошкодження поліуретану (PU). Завдяки посиленим швам вона довго служитиме своєму власнику. Латексна камера добре утримує повітря, таснаряд тривалий час залишається пружним, що важливо задля ефективності тренування. Міцна петля дозволяє швидко та просто повісити (зняти) грушу на кріплення. Як це працює Через невелику вагу та пружність пневматична груша дуже чуйно реагує на удар і швидко відскакує. Однак потім, ударившись об платформу, вона миттєво повертається у вихідне положення, тому бійцю під час тренування з нею весь час доводиться бути напоготові, щоб завдати чергового удару. Наростаючий темп та необхідність постійно тримати руки перед собою розвивають швидкісні якості боксера та його витривалість у стійці. Для встановлення підійде будь-яка стандартна платформа для швидкісної груші. Специфіка вправ зцим снарядом передбачає перебування спортсмена одному місці, тому для тренувань необов'язково просторе приміщення. Відповідно повісити грушу можна як у спортзалі, так і вдома.
Переваги:
Вирізняється високою якістю виготовлення та міцними швами.
Зноштостійкий матеріал забезпечує тривалий термін служби навіть при інтенсивному використанні.
Підходить для багатьох видів бойових мистецтв.
Груша пневматична краплеподібна підвісна незамінна для покращення бійцівських навичок, постановки удару та розвитку реакції.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Груша пневматична Каплевидна підвісна ELS BO-6316 Чорна Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Груша пневматична Каплевидна підвісна ELS BO-6316 Чорна в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бокс -мішки та груші купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бокс -мішки та груші и купити Груша пневматична Каплевидна підвісна ELS BO-6316 Чорна в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Груша пневматична Каплевидна підвісна ELS BO-6316 Чорна

Тип груша пневматична краплеподібна
Призначення для тайського боксу
Кількість кріплень 1
Особливості краплеподібна
Розміри 14,5*27 см
Забарвлення чорно-червона
Вага 350 гр.

* Технічні характеристики Груша пневматична Каплевидна підвісна ELS BO-6316 Чорна можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Груша пневматична Каплевидна підвісна ELS BO-6316 Чорна

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Груша пневматична Каплевидна підвісна ELS BO-6316 Чорна

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →