Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Терези Grunhelm GSC-150

Код товару: 205953
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зважування обладнання Терези Grunhelm GSC-150

Електронні торгові ваги Grunhelm GSC-150 - зручний вибір для складських приміщень, пунктів зважування макулатури, тари, бочок та багатьох інших товарів з різними габаритами та масою до 150 кг. Рифлена платформа, на якій зважують товар, виготовлена ​​з чорної сталі, з розмірами 25 х 35 см. Ніжки, що регулюються, виконані з нержавіючої сталі.

Ціна: 2279 грн
шт

Опис товару Терези Grunhelm GSC-150

 Електронна торгова вага Grunhelm GSC-150 - вдалий вибір для складських приміщень, пунктів зважування макулатури, тари, бочок та багатьох інших товарів з різними габаритами та масою до 150 кг. Рифлена платформа, на якій зважують товар, виготовлена ​​з чорної сталі, з розмірами 25 х 35 см. Ніжки, що регулюються, виконані з нержавіючої сталі.

Терези Grunhelm GSC-150 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Терези Grunhelm GSC-150 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зважування обладнання купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зважування обладнання и купити Терези Grunhelm GSC-150 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Терези Grunhelm GSC-150

Огляд Торгові
Тип дисплея Рідкокристалічний
Додатково Всі кнопки на головному пристрої вологостійкі, що оберігає електронні ваги цієї моделі від попадання вологи.

Електронні торгові ваги Grunhelm GSC-150 мають стійку, що складається, мають вагу в 7 кг, так що при необхідності їх легко можна перенести (перевезти) у потрібне місце.

Головний пристрій має інформативний дисплей, посилений у залізному корпусі з відображенням ціни та вартості за товар, з яскравим дворівневим підсвічуванням, що дозволяє використовувати ці електронні ваги.
Розміри Розмір платформи
250 x 350 мм
Вага 7 кг

* Технічні характеристики Терези Grunhelm GSC-150 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Терези Grunhelm GSC-150

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grunhelm GSC-150

Код товару: 226420
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 377201
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 377202
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →