Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мінімийка Grunhelm GR-3221 Profi

Код товару: 244779
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мінімийка Мінімийка Grunhelm GR-3221 Profi

Мінімийка Grunhelm GR-3221 HR PROFI - це професійний пристрій для роботи вдома і не тільки. Це високопродуктивне обладнання, здатне впоратися з будь-яким навантаженням. Мийка високого тиску Grunhelm GR-3221 PROFI має достатні характеристики для активної експлуатації в різних умовах. Вона добре справляється із забрудненнями різного характеру.

Ціна: 24295 грн
шт

Опис товару Мінімийка Grunhelm GR-3221 Profi

 Міцний корпус Очисник високого тиску Grunhelm GR-3221 HR PROFI обладнаний міцним корпусом. Він забезпечує якісний захист ключових вузлів від пошкоджень. Такий легкий, але він чудово справляється зі своєю функцією. Захист від сухого ходу Варто акцентувати на високій надійності такої мінімийки. Вона має систему автоматичного відключення за відсутності води. Це захищає помпу від роботи на сухому ходу, що може стати причиною виходу з ладу ключових вузлів. Висока продуктивність обумовлена ​​встановленим тривісним поршневим насосом. Він має відмінні характеристики та надійну конструкцію. Він виконаний у металевому корпусі, його поршні виготовлені ззагартованої сталі. Індукційний двигун Варто порекомендувати купити мінімийки високого тиску Grunhelm GR-3221 HR PROFI. Модель працює на базі професійного двигуна 3200 Вт. Він справляється з будь-яким навантаженням та пристосований до тривалої роботи. Безщіткова конструкція робить його витривалим та довговічним. Вам не доведеться обслуговувати такий двигун. Алюмінієвий корпус двигуна Для кращого відведення тепла двигун обладнаний алюмінієвим корпусом. Він не тільки захищає двигун від зовнішніх пошкоджень, але й покращує його охолодження, дозволяючи йому працювати під навантаженням набагато стабільніше.

Мінімийка Grunhelm GR-3221 Profi Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мінімийка Grunhelm GR-3221 Profi в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мінімийка купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мінімийка и купити Мінімийка Grunhelm GR-3221 Profi в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мінімийка Grunhelm GR-3221 Profi

Клас Побутовий
Максимальний тиск Немає даних
Мінімальний тиск Немає даних
Виконання 480
Матеріал корпусу насоса Пластик
Поршневий матеріал Немає даних
споживана потужність 3200 Вт
Напруга мережі 220 В
Нагрівання води Немає даних
Макс. Температура нагрівання води 40
Вага 34 кг
Забарвлення Зеленій

* Технічні характеристики Мінімийка Grunhelm GR-3221 Profi можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мінімийка Grunhelm GR-3221 Profi

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grunhelm GR-3221 Profi

Код товару: 244790
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 26487
На замовлення, 1-3 дні
OLEO-Mac PW 170C 29111 грн
Код товару: 306920
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →