Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Grunhelm GPI 523 B

Код товару: 162231
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Grunhelm GPI 523 B

Варильна поверхня електрична • склокераміка • кількість електричних конфорок: 2 • нагрівальні елементи: індукційні • розміри (ШхГ): 28,8x52 см • чорний

Ціна: 7482 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Grunhelm GPI 523 B

Індукційна варильна поверхня Grunhelm GPI 523 B – елегантна та надійна модель поверхні, що вбудовується, яка відмінно впишеться в будь-який інтер'єр кухні.

Оснащена двома конфорками, що нагрівають металевий посуд вихровими струмами, при цьому не нагріваючи решту робочої поверхні. Такий вид нагріву дозволяє максимально швидко та безпечно приготувати Вашу улюблену страву.

Маючи функцію автоматичного розпізнавання посуду, варильна поверхня Grunhelm GPI 523 B увімкнеться тільки при визначенні на ній відповідного посуду та автоматично відключиться коли посуд буде знятий.

Модель Grunhelm GPI 523 B має зручне сенсорне керування, з яким впорається навіть новачок. Матеріал робочоїповерхні - склокераміка, під час роботи вона не нагрівається, завдяки чому їжа, що впала на неї, не пригарає, також це знижує ризик обпалювання під час роботи. Наявність такої функції як таймер дозволяє максимально точно готувати улюблені страви в необхідні терміни. Також виробник оснастив цю модель такими функціями як захист від перегріву та переливу, блокування від дітей. Є індикатор залишкового тепла.

Мінімальна витрата електроенергії, безпека та зручність у роботі та прибиранні роблять купівлю даної індукційної варильної поверхні розумним та економічним рішенням.

Вбудована поверхня Grunhelm GPI 523 B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Grunhelm GPI 523 B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Grunhelm GPI 523 B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Grunhelm GPI 523 B

Тип поверхні Електрична
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 2 шт
Перемикачі Сенсор
Таймер каміна Є
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 28.8x52 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Grunhelm GPI 523 B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Grunhelm GPI 523 B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grunhelm GPI 523 B

Код товару: 38926
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 49909
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 221136
На замовлення, 1-3 дні
GORENJE G 642 AB 7525 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →