Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична піч GRUNHELM GN42AВ

Код товару: 200853
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні печі Електрична піч GRUNHELM GN42AВ

Об'єм (л): 42; Потужність (Вт): 2000; Управління: перемикачі; Максимальна температура (°C): 250; Функції та можливості: гриль; таймер; автовідключення; Висвітлення; Відкриття дверцят: відкидна; Покриття камери: нержавіюча сталь; Габарити (см): 35.8x52.3x40.6;

Ціна: 3526 грн
шт

Опис товару Електрична піч GRUNHELM GN42AВ

Нова потужна електрична піч Grunhelm GN42AВ стане вірною помічницею у щоденному приготуванні їжі для всієї родини. Це відмінний вибір за співвідношенням ціна/функціональність.

Завдяки режиму конвекції Grunhelm GN42AВ готує будь-яку страву значно швидше, оскільки нагрівання відбувається не лише знизу, а й з усіх боків. Режим гриль порадує любителів засмаженої золотистої скоринки, адже включивши її будь-яку страву ідеально підрум'янитися. Ну а механічний режим управління за допомогою поворотних регуляторів максимально полегшує роботу апарату. Світловий індикатор візуально сигналізує користувачеві про роботу печі, таймер подає звуковий сигнал про закінчення приготування, терморегуляторконтролює температуру.

Електропіч Grunhelm GN42AВ укомплектована необхідними деками, що полегшує роботу та економить час на окремому пошуку додаткових пристроїв. Деко для випічки нагоді, якщо захочеться порадувати домашніх свіжим пирогом або булочками, а грати – якщо забажаєте запекти овочі в духовці, як на грилі.

Електрична піч GRUNHELM GN42AВ Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична піч GRUNHELM GN42AВ в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні печі и купити Електрична піч GRUNHELM GN42AВ в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична піч GRUNHELM GN42AВ

Об'єм камери Електрична
Тип керування Поворотне
Потужність 2000 Вт
Кількість режимів приготування 3 шт
Програми 100 - 250 °С
Дисплей Ні
Таймер 60 хв
Автовимкнення Є
Звуковий сигнал Є
Габарити (ВхШхГ) 523х406х358 мм
Колір Чорний

* Технічні характеристики Електрична піч GRUNHELM GN42AВ можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична піч GRUNHELM GN42AВ

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GRUNHELM GN42AВ

Код товару: 138530
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 321220
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 148944
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →