Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична піч Grunhelm GN 50 AC

Код товару: 206203
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні печі Електрична піч Grunhelm GN 50 AC

Електрична піч Grunhelm GN50AC має вельми об'ємну камеру, яка здатна вмістити великі блюда – 50 л. Загальний дизайн ергономічно продуманий і залишається класичним, тому запровадити таку піч на кухню буде нескладно. Габарити корпусу дорівнюють 41x58.3x37 см. Оформлення у чорному кольорі з хромованими елементами – базовий варіант, який вітається у будь-якій кухні. Механічні регулятори керування представлені чотирма поворотними перемикачами, які мають зрозумілий інтерфейс.

Ціна: 5289 грн
шт

Опис товару Електрична піч Grunhelm GN 50 AC

 Режим гриля Пекти м'ясо – одне з найбільш затребуваних завдань, яке належить електричній печі. Щоб зробити її простою, а страву, що вийшла ідеальним за смаковими якостями, варто активувати опцію гриля. Саме така дія на максимально високій температурі здатна з усіх боків пропекти птицю як зовні, так і всередині, не даючи їй обгоріти або залишитися сирою. Конвекція повітря Конвективне поширення нагрітого повітря стало запорукою прискореного приготування їжі. Активне переміщення повітряних мас дозволить не перевертати страву, поки вона знаходиться в камері – жар проникає у всі її куточки, тому недостатня дія їжі не загрожує. Розморожування їжі Ви можете використовувати опцію розморожування. Це дозволить підготувати страву до подальшого приготування, не доводячи її до занадто високої температури ще на стадії розморожування.

Електрична піч Grunhelm GN 50 AC Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична піч Grunhelm GN 50 AC в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні печі и купити Електрична піч Grunhelm GN 50 AC в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична піч Grunhelm GN 50 AC

Об'єм камери 50 л
Тип керування Механічне
Потужність 2200 Вт
Кількість режимів приготування 4
Програми Програми: конвекція, верхнє нагрівання, нижнє нагрівання, верхнє + нижнє нагрівання
Дисплей Ні
Таймер Є
Автовимкнення Є
Звуковий сигнал Є
Напруга 220 В
Габарити (ВхШхГ) 370 х 583 х 410 мм
417 х 620 х 427 мм (в упаковці)
Колір Чорний

* Технічні характеристики Електрична піч Grunhelm GN 50 AC можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична піч Grunhelm GN 50 AC

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grunhelm GN 50 AC

Код товару: 325722
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 110261
На замовлення, 1-3 дні
VENTOLUX Kamila 5375 грн
Код товару: 206315
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →