Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична піч Grunhelm GN 33 ARC

Код товару: 113126
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні печі Електрична піч Grunhelm GN 33 ARC

Габарити (см): 32x52x36; Покриття камери: нержавіюча сталь; Відкриття дверцят: відкидна; автовідключення; таймер; рожен; конвекція; Функції та можливості: гриль; Максимальна температура (°C): 250; Управління: перемикачі; Потужність (Вт): 1600; Об'єм (л): 33

Ціна: 3870 грн
шт

Опис товару Електрична піч Grunhelm GN 33 ARC

 Ця настільна духовка насамперед відрізняється компактними габаритними розмірами, що, з одного боку, спрощує встановлення та транспортування, а з іншого — відповідним чином зменшує корисний об'єм. Тим не менш, Grunhelm GN33ARC може похвалитися сучасним набором функціональних можливостей, завдяки чому може повністю замінити класичну кухонну піч або стати її практичним і зручним доповненням. За допомогою пристрою можна готувати випічку, запікати або гасити м'ясні, рибні, овочеві продукти і навіть готувати їх на рожні. Корпус виготовлений з антикорозійної нержавіючої сталі, дверцята можуть похвалитися двошаровим жароміцним склом. На панель управління винесенорегулятори для вибору режиму нагрівання та температури, а також світлові індикатори, розраховані на 60 хвилин таймер. Максимальне нагрівання — 250 °С, мінімальне — 100 °С. У комплектацію виробу входять грати-гриль, деко з антипригарним покриттям та електричний рожен.

Електрична піч Grunhelm GN 33 ARC Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична піч Grunhelm GN 33 ARC в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні печі и купити Електрична піч Grunhelm GN 33 ARC в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична піч Grunhelm GN 33 ARC

Об'єм камери 33 л
Тип керування механічне
Потужність 1600
Програми Верхній нагрів, Верхній+Нижній нагрів,Нижній нагрів
Дисплей ні
Таймер механічний (60 хв)
Автовимкнення є
Звуковий сигнал ні
Напруга 220 В
Особливості Вертел, Гриль, Конвекція
Габарити (ВхШхГ) 32x52x36 см
Колір чорний

* Технічні характеристики Електрична піч Grunhelm GN 33 ARC можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична піч Grunhelm GN 33 ARC

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grunhelm GN 33 ARC

Код товару: 237807
На замовлення, 1-3 дні
Ardesto GO-M923B 3913 грн
Код товару: 160627
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209059
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →