Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Інфрачервоний обігрівач GRUNHELM GI-1800V

Код товару: 283795
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Інфрачервоні обігрівачі Інфрачервоний обігрівач GRUNHELM GI-1800V

Обігрівач інфрачервоний обігрівач підлоговий потужність: 1,8 кВт приміщення: 18 м²

Ціна: 4386 грн
шт

Опис товару Інфрачервоний обігрівач GRUNHELM GI-1800V

 Обігрівач Grunhelm призначений для більш точкового (локального) застосування. Прилад виділяє тепло за допомогою інфрачервоного потоку та забезпечує ефективне обігрів. Модель має широкий спектр експлуатації. Ви можете застосувати цей прилад на дачі, коли спіткали перші холоди, а врожай ще Вами не зібраний. Тепер не доведеться ночувати у холодному приміщенні. Поставте прилад на закритій лоджії, терасі або балконі і пристрій послужить Вам як додаткове тепло там, де не дістає основне опалення. Тепловий комфорт під час перебування на відкритих майданчиках Інфрачервоний електрообігрівач Grunhelm призначений для додаткового обігріву житлових та нежитлових будівель таспоруд способом направленого інфрачервоного теплового випромінювання. Це єдиний вид опалювального обладнання, здатний створити тепловий комфорт під час перебування людей на відкритих майданчиках, балконах, лоджіях у холодну пору року. Ідеальне джерело тепла для обігріву приміщень із тимчасовим перебуванням людей. Миттєва теплопередача Обігрівачі забезпечують миттєву теплопередачу, м'який, рівномірно розсіяний потік тепла. Режим роботи приладу тривалий під наглядом.

Інфрачервоний обігрівач GRUNHELM GI-1800V Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Інфрачервоний обігрівач GRUNHELM GI-1800V в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Інфрачервоні обігрівачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Інфрачервоні обігрівачі и купити Інфрачервоний обігрівач GRUNHELM GI-1800V в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Інфрачервоний обігрівач GRUNHELM GI-1800V

Тип Інфрачервоний
Опалювальна потужність 1800 Вт
Площа опалення 18 кв.м
Напруга -
КОНТРОЛЬ механічне
Таймер ні
Захисні функції Захист від перегріву
додаткова інформація Обігрівачі забезпечують миттєву теплопередачу, м'який рівномірно розсіяний потік тепла. Режим роботи приладу тривалий під наглядом.

* Технічні характеристики Інфрачервоний обігрівач GRUNHELM GI-1800V можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Інфрачервоний обігрівач GRUNHELM GI-1800V

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GRUNHELM GI-1800V

Код товару: 87223
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 8166
На замовлення, 1-3 дні
UFO STAR 1800 W 6020 грн
Код товару: 87357
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →