Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлер Grunhelm GBH I-15U

Код товару: 162341
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлер Grunhelm GBH I-15U

Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний • об'єм: 15 л • потужність: 2 кВт • тип ТЕНу: мокрий • установка: вертикальний • внутрішнє покриття бака: нержавіюча сталь • магнієвий анод: + • розміри (ВxШxГ, см): 44x27x28

Ціна: 5848 грн
шт

Опис товару Бойлер Grunhelm GBH I-15U

Невеликий циліндричний бойлер Grunhelm GBH I-15U з вертикальною установкою та баком з нержавіючої сталі. Призначений для швидкого нагрівання води з подальшим постачанням споживача. Завдяки своїм компактним розмірам, його встановлення можливе в будь-якому місці (будинок, квартира, офіс, невелике підприємство, лабораторія, майстерня та ін.).


Швидке нагрівання забезпечується завдяки нагрівальному елементу, який повністю занурений у воду. Для досягнення максимальної температури 75°C, техніки достатньо всього 15 хвилин часу.


Управління системою відбувається за допомогою спеціального перемикача поворотного, розташованого на передній частині корпусу. Наявність вбудованоготермостата, сприяє плавному та стабільному регулюванню потужності, не дозволяючи воді нагріватися понад задану норму.


Бак з нержавіючої сталі
?Бак водонагрівача виготовлений із спеціальної аустенітної немагнітної нержавіючої сталі типу ASTN+. Таке рішення дозволило досягти максимального антикорозійного захисту завдяки використаному у складі елементу хрому.


Технологія зварювання "G.5"
?У моделі використана унікальна технологія зварювання "G.5". Це електронно-променеве зварювання у вакуумному полі, яке на відміну від простої аргонодугової, створює якісні зварні з'єднання з максимальним антикорозійним опором.


Монтаж
?Бойлер маєневеликі розміри та верхнє розташування клапанів підключення. Його монтаж можливий лише у вертикальному положенні під мийкою або раковиною.

Бойлер Grunhelm GBH I-15U Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлер Grunhelm GBH I-15U в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлер Grunhelm GBH I-15U в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлер Grunhelm GBH I-15U

Тип водонагрівача Накопичувальний
Метод нагрівання Електричний
Нагріваючий елемент Мокрий ТЕН
Об'єм танка 15 л
Функції Елементи керування бойлером термостат
Клас захищеності бойлера IP24
Тиск 6 бар
Електроживлення 230В/50Гц
Гідравлічне підключення 1/2"
Захист магнієвий анод, запобіжний клапан (захист від надлишкового тиску), захист від перегріву
Внутрішнє покриття танка нержавіюча сталь
Встановлення Вертикальний
Розміри (shhvhgg) 440х270х280 мм
Вага 8 кг

* Технічні характеристики Бойлер Grunhelm GBH I-15U можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлер Grunhelm GBH I-15U

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grunhelm GBH I-15U

Код товару: 155408
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 63243
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 13357
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →