Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлер GRUNHELM GBH I-10V

Код товару: 145715
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлер GRUNHELM GBH I-10V

Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний • об'єм: 10 л • потужність: 2 кВт • тип ТЕНу: мокрий • установка: вертикальний • внутрішнє покриття бака: нержавіюча сталь • магнієвий анод: + • розміри (ВxШxГ, мм): 36x27x28

Ціна: 4687 грн
шт

Опис товару Бойлер GRUNHELM GBH I-10V

Економічний водонагрівач Grunhelm GBH I-10V, об'ємом 10 л, буде корисним як у квартирах, так і у приватному будинку чи на дачі під час відсутності централізованого гарячого водопостачання. Крім того, дана модель може використовуватися як основне, так і як резервне джерело гарячої води, а за рахунок компактних розмірів він знайде своє ідеальне місце навіть у приміщеннях з обмеженою площею. Водонагрівач потужністю 2 кВт забезпечить прискорений підігрів 10 л води до максимальної температури 75 °C за 0,25 години. Надійна конструкція витримує максимальний робочий тиск у системі до 6 бар. Модель відрізняється нижнім способом підключення до системи водопроводу, що дозволяє встановлювати її надмиттям на кухні або раковиною у санвузлі. Як нагрівальний елемент у приладі застосований мокрий ТЕН, а встановлений магнієвий анод убереже від корозії та накипу. Внутрішній бак Grunhelm GBH I-10V виготовлений з якісної нержавіючої сталі, яка відрізняється підвищеною міцністю та здатністю витримувати найскладніші умови експлуатації.

Бойлер GRUNHELM GBH I-10V Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлер GRUNHELM GBH I-10V в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлер GRUNHELM GBH I-10V в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлер GRUNHELM GBH I-10V

Тип водонагрівача накопичувальний
Метод нагрівання електричний
Нагріваючий елемент мокрий
Об'єм танка 10 л
Функції світловий індикатор, механічне керування
Захист Запобіжний клапан (захист від надлишкового тиску), захист від перегріву
Внутрішнє покриття танка нержавіюча сталь
Встановлення настінна вертикальна
Розміри (shhvhgg) 27/36/28 см
Вага 4,5 кг

* Технічні характеристики Бойлер GRUNHELM GBH I-10V можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлер GRUNHELM GBH I-10V

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GRUNHELM GBH I-10V

Код товару: 162317
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 161869
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159772
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →