Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрогриль Grunhelm G2200

Код товару: 174595
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрогрилі Електрогриль Grunhelm G2200

Закриті електрогрилі призначені для швидшого приготування страв. У них дуже соковитими виходять традиційні страви для барбекю: стейки з м'яса та риби, овочі гриль. Електрогриль смажить м'ясо, картопля та рибні стейки, підігріває продукти, готує гарячі бутерброди та овочі. За рахунок антипригарного покриття панелей смажити в грилі можна практично без олії – страви не пригорять і будуть менш калорійними, корисними та смачними. закусок. Панелі приладу під час роботи нагріваються до 210 градусів. Продукти швидко набувають хрумкої скоринки, яка зберігає соковитість продукту. Під час приготування масло та витоплений жир стікають у знімний піддон.

Ціна: 2193 грн
шт

Опис товару Електрогриль Grunhelm G2200

 Закриті електрогрилі призначені для швидкого приготування страв. У них дуже соковитими виходять традиційні страви для барбекю: стейки з м'яса та риби, овочі гриль. Електрогриль смажить м'ясо, картопля та рибні стейки, підігріває продукти, готує гарячі бутерброди та овочі. За рахунок антипригарного покриття панелей смажити в грилі можна практично без олії – страви не пригорять і будуть менш калорійними, корисними та смачними. закусок. Панелі приладу під час роботи нагріваються до 210 градусів. Продукти швидко набувають хрумкої скоринки, яка зберігає соковитість продукту. Під час приготування масло та витоплений жир стікають у знімний піддон.

Електрогриль Grunhelm G2200 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрогриль Grunhelm G2200 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрогрилі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрогрилі и купити Електрогриль Grunhelm G2200 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрогриль Grunhelm G2200

Напруга 2200 Вт
Тип Механічний
Для приготування ТЕН
Сфера використання Контактний (Притискний)
Кількість температурних режимів Є
Розмір робочої поверхні 70-210° +/-20°С
Тип керування Є
Габарити (ВхШхГ) 16 х 36.5 х 36.5 см
Країна-виробник 1.85 кг
Комплектація Нержавіюча сталь
Чорний

* Технічні характеристики Електрогриль Grunhelm G2200 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрогриль Grunhelm G2200

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grunhelm G2200

Код товару: 112695
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 117355
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224132
На замовлення, 1-3 дні
Holmer HCG-18P 2236 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →