Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрогриль Grunhelm G1610

Код товару: 210476
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрогрилі Електрогриль Grunhelm G1610

Закриті електрогрилі призначені для швидшого приготування страв. У них дуже соковитими виходять традиційні страви для барбекю: стейки з м'яса і риби, овочі гриль, оскільки соки, що випаровуються, замкнені всередині. Електрогриль смажить м'ясо, картопля та рибні стейки, підігріває продукти, готує гарячі бутерброди та овочі. За рахунок антипригарного покриття панелей смажити в грилі можна практично без олії – страви не пригорять і будуть менш калорійними, корисними та смачними. Розмір панелей електрогрилю G1610 280 мм х 170 мм, що дозволяє одразу зробити на ньому кілька порцій овочів гриль, домашніх ковбасок або гарячих закусок. Панелі приладу під час роботи нагріваються до 200 градусів, а також повністю відкриваються. Продукти швидко набувають хрумкої скоринки, яка зберігає соковитість продукту. Під час приготування масло та витоплений жир стікають у знімний піддон.

Ціна: 1935 грн
шт

Опис товару Електрогриль Grunhelm G1610

 Закриті електрогрилі призначені для швидкого приготування страв. У них дуже соковитими виходять традиційні страви для барбекю: стейки з м'яса і риби, овочі гриль, оскільки соки, що випаровуються, замкнені всередині. Електрогриль смажить м'ясо, картопля та рибні стейки, підігріває продукти, готує гарячі бутерброди та овочі. За рахунок антипригарного покриття панелей смажити в грилі можна практично без олії – страви не пригорять і будуть менш калорійними, корисними та смачними. Розмір панелей електрогрилю G1610 280 мм х 170 мм, що дозволяє одразу зробити на ньому кілька порцій овочів гриль, домашніх ковбасок або гарячих закусок. Панелі приладу під час роботи нагріваються до 200 градусів, а також повністю відкриваються. Продукти швидко набувають хрумкої скоринки, яка зберігає соковитість продукту. Під час приготування масло та витоплений жир стікають у знімний піддон.

Електрогриль Grunhelm G1610 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрогриль Grunhelm G1610 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрогрилі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрогрилі и купити Електрогриль Grunhelm G1610 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрогриль Grunhelm G1610

Напруга 1600 Вт
Тип Механічна
Для приготування ТЕН
Сфера використання Рифлена
Розмір робочої поверхні 140-200 °
Габарити (ВхШхГ) 28х17 см
Країна-виробник 2.2 кг
Комплектація Нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Електрогриль Grunhelm G1610 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрогриль Grunhelm G1610

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grunhelm G1610

Код товару: 372545
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209060
На замовлення, 1-3 дні
Grunhelm G750 1978 грн
Код товару: 18538
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →