Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'ясорубка Grunhelm AMG140W

Код товару: 161430
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електром'ясорубки М'ясорубка Grunhelm AMG140W

Проста компактна модель з ручкою Легка збірка одним натисканням кнопки Діаметр камери м'ясорубки 54 мм Продуктивність 1.7 кг/хв.

Ціна: 2021 грн
шт

Опис товару М'ясорубка Grunhelm AMG140W

М'ясорубка є чудовим помічником на кухні, прискорює процес приготування та значно спрощує його. Перед вами практична та стильна модель м'ясорубки у білому кольорі, виготовлена ​​з міцного пластику. Також м'ясорубка має металеві частини у конструкції, що говорить про довговічність приладу. Модель досить проста, компактна, має зручну ручку – все, що потрібно для комфортного використання приладу у побуті. Крім цього, м'ясорубку можна назвати потужною (1400 Вт) та продуктивною, як для такої моделі (1,7 кг/хв.).

Ця м'ясорубка легка у складанні. Для цього достатньо натиснути кнопку на корпусі. Також вона має знижений рівень шуму, тобто. при роботі ви почуєтемінімум дратівливих звуків, які зазвичай завдавали дискомфорту. Нековзна прогумовані ніжки дозволяють конструкції стійко стояти на поверхні, а забезпечення захисту від перевантажень і наявність функції "реверс" роблять використання простіше.

Як додаткові комплектуючі для приготування різних страв ви отримаєте наступні деталі: дві маленькі грати (5 мм, 7 мм), дві насадки для фаршу, насадка для кеббе та домашніх ковбас.

М'ясорубка Grunhelm AMG140W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'ясорубка Grunhelm AMG140W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електром'ясорубки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електром'ясорубки и купити М'ясорубка Grunhelm AMG140W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'ясорубка Grunhelm AMG140W

Продуктивність, кг/хв 1.7 кг/хв
Матеріал корпуса Є
Кількість дисків Є
Насадки Насадка "Кеббе", Насадка для ковбас
Додаткові можливості 2 шт
Кількість дисків Пластик
Комплектація Є
Країна-виробник товару Пластик

* Технічні характеристики М'ясорубка Grunhelm AMG140W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'ясорубка Grunhelm AMG140W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grunhelm AMG140W

Код товару: 89133
На замовлення, 1-3 дні
Vinis VMG-1502 W 2107 грн
Код товару: 182848
На замовлення, 1-3 дні
Vinis VMG-1502 C 2107 грн
Код товару: 311306
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →