Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дрон GRRRUMBALL Громила на радіокеруванні (YW858330)

Код товару: 162470
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: GRRRUMBALL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Quadrocopters/безпілотники Дрон GRRRUMBALL Громила на радіокеруванні (YW858330)

Унікальний робот з дистанційним керуванням Grrrumball – чудовий компаньйон для захоплюючих боїв, гонок та незабутніх ігор поодинці або з компанією. Це справжній монстр, який не знає перешкод та впевнено йде до своєї мети.

Ціна: 1118 грн
шт

Опис товару Дрон GRRRUMBALL Громила на радіокеруванні (YW858330)

Радіокерована куля-громила має режим сейсмічної спіннерної атаки 360 градусів і влаштовує розгром величезними руками. Цього звіра не зупинити! Просто активуйте режим за допомогою кнопки і насолоджуйтесь неприборканою потужністю та неймовірною спритністю робота. Завдяки маневреності та швидкості, радіокерована іграшка Grrrumball залишить усіх суперників далеко позаду. За допомогою карколомних маневрів і стрімких атак можна влаштовувати гонки, бої і навіть грати в боулінг. Звукові та світлові ефекти шокують найсміливіших ворогів. Машинка на дистанційному управлінні вміє розмовляти та світиться. Гарчання, бурчання і грізно блискучі червоні очі злякають будь-якого супротивника. Легкий укеруванні Grrrumball стане вашим улюбленим диким та непереможним другом у будь-якій сутичці. У комплект Grrrumball входить контролер 2.4 ГГц. Робот з дистанційним керуванням не боїться трясіння та ударів, адже виготовлений із удароміцного ABS пластику. Переваги кулі-громили Grrrumball: сейсмічна спіннерна атака руками 360 маневреність і швидкість контролер 2.4 ГГц світлові ефекти (очі, що світяться) звукові ефекти (гарчання та бурчання) можливість використання в закритих приміщеннях і на відкритому просторі Для іграшки необхідно придбати А4 батареї 4 типу ААА для пульта керування.

Дрон GRRRUMBALL Громила на радіокеруванні (YW858330) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дрон GRRRUMBALL Громила на радіокеруванні (YW858330) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Quadrocopters/безпілотники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Quadrocopters/безпілотники и купити Дрон GRRRUMBALL Громила на радіокеруванні (YW858330) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дрон GRRRUMBALL Громила на радіокеруванні (YW858330)

Тип Робот
Клас Радіоуправління
Час польоту Ні
максимальна швидкість Ні
Максимальна висота Ні
Радіус дії Ні
Камера Ні
Обладнання Батарейки для дрону 4 х АА (у комплект не входять), для пульта керування 3 x AAA (у комплект не входять)
КОНТРОЛЬ Радіоуправління

* Технічні характеристики Дрон GRRRUMBALL Громила на радіокеруванні (YW858330) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дрон GRRRUMBALL Громила на радіокеруванні (YW858330)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GRRRUMBALL Громила на радіокеруванні (YW858330)

Код товару: 184266
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 184261
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 203007
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →