Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сумка Granite Gear Trailster Wheeled 40 Midnight Blue/Rodin

Код товару: 166700
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Granite Gear
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорожні сумки Сумка Granite Gear Trailster Wheeled 40 Midnight Blue/Rodin

об'єм-40 л, вага-2,54 кг, Midnight Blue/Rodin (синій/чорний)

Ціна: 3956 грн
шт

Опис товару Сумка Granite Gear Trailster Wheeled 40 Midnight Blue/Rodin

Trailster Wheeled 40 — найбільш містка та універсальна модель з міської лінійки сумок та рюкзаків Granite Gear Campus. Ця сумка-рюкзак здатна вмістити ноутбук із діагоналлю до 17 дюймів, книги, папки, документи, одяг та обід. У такому разі завантажену сумку простіше котити за собою на коліщатках, ніж носити на спині. Модель оснащена парою надійних поглиблених коліс, здвоєною алюмінієвою телескопічною ручкою і дозволяє без проблем, не піднімаючи, доставити багаж з точки А до точки B. Однак, розуміючи, що переміщення на коліщатках не завжди є найзручнішим способом транспортування, Granite Gear оснастив цю модель шлейками з нагрудною стяжкою, завдяки чому сумка за лічені митітрансформується у зручний рюкзак. Granite Gear Trailster забезпечує високий ступінь захисту від проникнення вологи завдяки водонепроникному дну та водовідштовхувальному просоченню матеріалу. Спеціальні відділення для ноутбука, смартфона або інших делікатних речей, а також органайзер та кишені для ємностей із напоями допоможуть оптимально розмістити всі необхідні речі, тримати їх у порядку та захистити від пошкоджень. Зовнішні розміри сумки-рюкзака дозволяють провозити її в літаку як ручну поклажу. Немає необхідності вирішувати що краще: носити надмірний тягар на спині або везти за собою містом громіздку напівпорожню сумку. Granite Gear вже вирішив цю дилему найкращим чином, створивши міську сумку-рюкзакTrailster Wheeled 40.

 
Лінійка міських сумок та рюкзаків Granite Gear Campus має низку відмінних конструктивних особливостей для максимально комфортного використання в межах міста. Плоска і висока форма дуже зручна: при пересуванні по місту сумка-рюкзак не заважає і займає мінімум простору, а при упаковці дозволяє помістити повнорозмірний ноутбук, книги, документи, інші необхідні речі, а над ними розмістити контейнер або пакет із ланчем. Таким чином, навіть у переповненому транспорті і ланч не буде зім'ятий, і речі з книгами не забруднюються. Основна вага поклажі в даній моделі перебуватиме ближче до спини, відповідно ближче до природного центру тяжіння, що сприяєпідтримці правильної постави та рівноваги під час ходьби.
 
Система підвісу та спинки:
  • Каркас: жорсткий, сформований полегшеною пластиковою панеллю та напрямними телескопічної ручки.
  • Спіна: м'яка, сформована тильною панеллю сумки-рюкзака.
  • Плечові шлейки: регульовані за висотою, анатомічної форми, з м'якої перфорованої EVA-піни. Мають петлю для фіксації футляра від окулярів та ін. Ховаються за тильною панеллю сумки-рюкзака.
  • Нагрудна стяжка: регульована по висоті з еластичною вставкою.
Особливості конструкції:
  • Barrier Water-Repellency - дана технологія забезпечує повний водозахист сумки-рюкзака на 360 °. Верх сумки-рюкзака пошитийз тканини, що має водовідштовхуючу DWR просочення. Дно сумки-рюкзака пошито із міцної тканини із зовнішнім поліуретановим просоченням, що виключає проникнення води всередину. Блискавка основного відділення має захисний козирок з водовідштовхувальним просоченням, інші відділення та кишені сумки-рюкзака закриваються водозахищеними блискавками. Основа плечових шлейок сумки-рюкзака складається з закритої EVA-піни, яка не вбирає вологу.
  • Gear-Tec Technology Protection - спеціальна конструкція, що забезпечує високу надійність безпеки переносних девайсів (ноутбук, планшет). Відділення ноутбука має м'яку пінополіуретанову підкладку і здатний вмістити пристрій з діагоналлю до 17 дюймів. У зв'язку звідмінностями габаритних розмірів персональних пристроїв різних виробників, рекомендується уточнювати, чи можна розмістити конкретний девайс у сумці-рюкзаку.
  • MaxLoad Multi-Compartment Design — конструкцією сумки-рюкзака передбачено велику кількість відкритих та закритих кишень та відділень, а також органайзер. Всі вони призначені для розміщення необхідних речей, які завжди повинні перебувати під рукою під час щоденного використання сумки-рюкзака в місті.
  • Barrier Zipper Tricot-Lined Pocket — мала фасадна кишеня з водозахищеною блискавкою, що має м'яку флісову підкладку. Тут може бути розміщений смартфон з діагоналлю до 6 дюймів, сонцезахисні окуляри або інші речі, які потребують дбайливоїтранспортування та надійного захисту від намокання.
  • Stretch Mesh Pockets — бічні кишені для ємностей з напоями пошиті з м'якої еластичної сітки, яка не розтягується і не обвисає з часом.
  • Adjustable Compression Straps - регульовані бічні компресійні стяжки на фастексах можуть використовуватися для надійного кріплення з боків сумки-рюкзака додаткового спорядження, такого як верхній одяг, пляжний, туристичний килимок, або навіть невеликий намет. Також компресійні стяжки можуть використовуватись за призначенням для утяжки та зменшення зовнішнього обсягу сумки-рюкзака.
  • Aluminium Pull Handle – міцна здвоєна телескопічна ручка з авіаційного алюмінієвого сплаву Alu 6061-T6 має двафіксованих положення по висоті, надійний механізм фіксації та ховається під спеціальний клапан на блискавці в той час, коли не використовується.
  • Duraflex and Nifco Hardware — у всіх моделях міських сумок та рюкзаків Granite Gear серії Campus застосовані фастекси, карабіни та пряжки від світових лідерів у виробництві пластикової фурнітури — компаній Duraflex (USA) та Nifco (Japan).

Сумка Granite Gear Trailster Wheeled 40 Midnight Blue/Rodin Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сумка Granite Gear Trailster Wheeled 40 Midnight Blue/Rodin в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорожні сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорожні сумки и купити Сумка Granite Gear Trailster Wheeled 40 Midnight Blue/Rodin в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сумка Granite Gear Trailster Wheeled 40 Midnight Blue/Rodin

Тип Сумка рюкзак
Матеріал Polyester 600D DWR Treatment/Polyester 600D Taurpalite PU
Забарвлення синій/чорний
Об `єм 40 л
Розміри 51х34х23 см

* Технічні характеристики Сумка Granite Gear Trailster Wheeled 40 Midnight Blue/Rodin можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сумка Granite Gear Trailster Wheeled 40 Midnight Blue/Rodin

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Granite Gear Trailster Wheeled 40 Midnight Blue/Rodin

Код товару: 337057
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337058
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303130
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →